to jest na wzór z TVP ze by nie bylo

sorry Bartek, ale to nie jest przyjemne dla oka, bez obrazy, wczesniejsze popupy byly lepszeBartek5035 wrote:a ja pisałem wcześniej!mipocc wrote:Ten popup może nie jest zły, ale strasznie prosty. Dałeś gradient, obramowanie i tyle.
to będzie doskonałe w swojej prostocie, idealne do DSJ4, zero przebajerowania, ma być prosto i czytelnie, a zarazem nowoczesne i przyjemne dla oka
wykonaj też cośjestem ciekaw co ty zaproponujesz
Brakuje tego białego błysku co jest na górze. Trochę za bardzo ścisnąłeś wszystko, powinieneś trochę szerzej zrobić. Poza tym ładnie.liverpoolkd14 wrote:Ja tez się lubię pobawić![]()
http://img406.imageshack.us/img406/682/tvpopuptvp2.jpg
to jest na wzór z TVP ze by nie bylo
Tak mam w gazecie z programem więc się pytam.PeM wrote:Dzisiaj? z jakiej okazji
Zależy. Jeżeli teraz masz dobrą, to nie odczujesz wielkiej różnicy. Ale jeżeli masz teraz jakiś shit, co przerywa itp. - bierz, odczujesz różnicę. Ja miałem bezprzewodówke przedtem ( nie polecam! brak kablów, ale za to opóźnienia się mogą i lagi pojawiać ) i po kupieniu tej zmieniło mi się:Dydux666 wrote:Wydawało mi się że tele tydzień to dobra gazeta...
Warto kupować tą myszkę a4 tech z tym pająkiem? Podobna odmienia graczy, a ja już od ponad 8 miesięcy nie mogę przeskoczyć PB.