choćby dla pocieszenia...tomyhy wrote:@up nie wiem co ma Jussi do tego, że odwołali drużynówkę... zresztą to było do przewidzenia już podczas biegów. Już wtedy widać było jak wieje i że konkursu nie będzie...
[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
@ Bartek5035, jak zrobiłeś to wybicie jednym przyciskiem?
Nie rozumiem jak można skakać na czułości 5.8, a w dodatku na myszy z 1000dpi, spróbuj zmniejszyć bo to na prawdę pomaga, ja mam 650dpi i 1.0, skacze się dobrze
Nie rozumiem jak można skakać na czułości 5.8, a w dodatku na myszy z 1000dpi, spróbuj zmniejszyć bo to na prawdę pomaga, ja mam 650dpi i 1.0, skacze się dobrze

-
Ludzie, Jussiemu chodzi o to co się znajduje pod górną częścią rozbiegu a nie o zeskok... Chodzi o to, czy to filary, z czego one są, czy to coś innego.
-
Teraz nie mam wogóle problemówtrepasz2411 wrote:ModernWarfare2 - jak Ci sie skacze tą myszka? Mam identyczna i mialem poczatkowo powazne problemy

Personal Best Record - 231.38
Obrazek kiedy indziej dam xD
JEEEJ
beda kwalifikacje,druzynowka i indywidualny konkurs w niedziele prawdopodobnie.
a co do myszek ja mam taka - jak juz wczesniej pisalem Logitech M185 - ma nanoodbiornik i nie wiem ile DPI a wyglada tak:

I skacze sobie na Samsungu R580 (laptop)

a co do myszek ja mam taka - jak juz wczesniej pisalem Logitech M185 - ma nanoodbiornik i nie wiem ile DPI a wyglada tak:

I skacze sobie na Samsungu R580 (laptop)
Moje rekordy:
Bad Mitterndorf:210.36
Lahti:130.23
Lillehammer:141.65
Zakopane:93.13
Tak wiem słabe.
UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
Bad Mitterndorf:210.36
Lahti:130.23
Lillehammer:141.65
Zakopane:93.13
Tak wiem słabe.
UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
-
oprogramowanie dołączone do myszkicruzzz112 wrote:@ Bartek5035, jak zrobiłeś to wybicie jednym przyciskiem?

-
Ależ ten Jussi stara się dopieścić naszą Średnią Krokiew 

I pewnie nie tylko ją ;pKrzysztof Niechcial wrote:Ależ ten Jussi stara się dopieścić naszą Średnią Krokiew

ufff udało się... 220,19
o 5cm pobity PB 
replay: http://speedy.sh/swgtY/Bad-Mitterndorf- ... zewski.rpl
enjoy!

replay: http://speedy.sh/swgtY/Bad-Mitterndorf- ... zewski.rpl
enjoy!

-
Wg. mnie jeżeli Jussi teraz robi (ulepsza) Zakopane to nowe skocznie ma już zrobione i teraz odpicowywuje stare z bety 2 

-
Bez sensu. Moim zdanie wyda grę z tymi które już są, ale jak nowe są ekstra to stare też muszą być.Rajmek1233 wrote:Wg. mnie jeżeli Jussi teraz robi (ulepsza) Zakopane to nowe skocznie ma już zrobione i teraz odpicowywuje stare z bety 2
Siemka. Dziś mówili w tvp sport że nigdzie nie ma śniegu. Moim zdaniem za kilka lat puchar świata bedzie rozgrywany na igielicie;p
-
Jussi bierze się za te skocznie które już są w becie 2, czyli skończył robić te które dołączą w v1.0. a poprawia stare bo nie chce żeby te z wersji testowych były gorsze...Dydux666 wrote:Bez sensu. Moim zdanie wyda grę z tymi które już są, ale jak nowe są ekstra to stare też muszą być.Rajmek1233 wrote:Wg. mnie jeżeli Jussi teraz robi (ulepsza) Zakopane to nowe skocznie ma już zrobione i teraz odpicowywuje stare z bety 2
nie myśle żeby było tak że nigdzie śniegu nie będzie. Myślę że czarny scenariusz na powiedzimy 20-30 lat do przodu jest taki że PŚ będzie trwał miesiąc i rozgrywał się wyłącznie za kołem polarnym. Ale nie myśle że do tego dojedzie. Jedynie pewnie będzie trzeba opóźnić start o parenaście dni. Nie będzie tak że zimy w ogóle nie będzie. Przynajmniej nie w naszym życiu 

-
Jeżeli odpicowuje reszte, to Zostały mu chyba dwie skocznie, bo Lahti pokazywał
Albo trzy, zależy ile zrobił, Ludzie premiera blisko

Personal Best Record - 231.38