[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Bartek5035

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by Bartek5035 »

cruzzz112 wrote:Bartek weź się upokoj z tymi pytaniami o wyjście następnej wersji, gdyby tacy ludzie jak ty nie zalewali Jussiego takimi pytaniami praca była by już na ukończeniu.

Co do gogli to mi by wystarczyło gdyby oddzielnie wybierało się kolor szkieł, a oddzielnie tych obwódek.
cruzz... widzę że ty bardzo interesujesz się moją osobą. ;>
nie wysyłałem już dawno maili do Jussiego, ale jak każdy nie mogę się doczekać i pomyślałem że skoro mamy moderatorów to mogli by się zapytać o szczegóły :D
proste
cruzzz112

Post by cruzzz112 »

Ale i tak nic im nie powie konkretnego, a moderatorzy są od pilnowania porządku na forum, a nie od pytania Jussiego o datę, ty coś masz nie tak pod kopułą, bo nieważne czy to robi mod czy ktoś taki jak ty, te pytania są męczące, lepiej zajmij się graniem i nie sraj tak zarem na tego fulla bo się poparzysz.

EDIT:
Nie myśl więcej, bo to nie jest twoja najmocniejsza strona.
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

właśnie myślenie jest moją najlepszą stroną :D
nie chce i nie będę się chwalił osiągnięciami na szczeblu szkolno-edukacyjnym ;p
bo pewnie nie jednego by to zatkało :p
ale skończmy już ten temat.
pracuje nad nową wersją kibiców pod DSJ4 :D
niedługo zamieszczę video :D
Bartek Palewicz

Post by Bartek Palewicz »

Bartek5035 wrote:właśnie myślenie jest moją najlepszą stroną :D
nie chce i nie będę się chwalił osiągnięciami na szczeblu szkolno-edukacyjnym ;p
bo pewnie nie jednego by to zatkało :p
Twoje osiągnięcia szkolno-edukacyjne nic nie znaczą gdy zachowujesz się jakby myślenie wcale nie było twoją najlepszą stroną.
Last edited by Bartek Palewicz on 29 Oct 2011, 18:02, edited 1 time in total.
mask

Post by mask »

Bartek5035 wrote:właśnie myślenie jest moją najlepszą stroną :D
fail.

Podaję oficjalną datę wydania: DSJ4 wyjdzie jak Jussi Koskela zdecyduje, że gra już może zostać wydana. Dziękuję
mlody5

Post by mlody5 »

nie ogarniam tego... Bartek Was wcale nieobraził, ani nie przeklął/rzucił klątwe (w zasadzie to jedno i to samo)/nie zabił członlów rodziny etc., a WY się do niego czepiacie. Teraz to naprawde wygląda jak zabawa dzieci w przedszkolu...

@Bartke - czekamy niecierpliwie na filmik ;)
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

Radek co do koszulek to pamiętaj, że ten screen może być z bardzo dawna ; ) dzisiaj dsj może wyglądać zupełnie inaczej.
cruzzz112

Post by cruzzz112 »

Bartek, jeżeli myślenie jest twoją najlepszą strona, to martwię się jak ci idzie w innych dziedzinach życia :)
Kormona

Post by Kormona »

ale Wy lubicie po Bartku jeździć....
weźcie się od chłopaka w końcu odczepcie ;)
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

Deesjota4 wrote:Witam was po długiej dosyc przerwie. Nie mogę się doczekac premiery DSJ4- FV. Ciekawe, jakie nowości będą w tej grze, a jakie wy typujecie?

P.S. jak sie ktoś zarejestruje i sie dowiem, to otrzyma bana gratis... trzeba się na DW zarejestrowac :)
No napewno będzie dużo skoczni. Wiadomo też, że ten pasek gdzie jest imie i nazwisko się zmieni. A ja myślę, że może koszulki lidera będą inne, kibice będą mieli flagi itp. Duużo bym chciał :)
Kormona

Post by Kormona »

cpu i skocznie to najważniejsze :D
jak dla mnie reszta to takie dodatki :)
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

dudolinho90 wrote:Radek co do koszulek to pamiętaj, że ten screen może być z bardzo dawna ; ) dzisiaj dsj może wyglądać zupełnie inaczej.
Jest to fakt, no i mam nadzieję że wyjdzie Jussiemu z nich coś naprawde fajnego. Dojdzie CPU, skocznie, (chciałbym lepsze google i ogólnie poprawkę twarzy/głowy skoczka bo wygląda on nieco gorzej niż reszta np.najazd czy narty), liczę na to że faktycznie będzie większy realizm jeżeli chodzi o konkursy - odnosi się to do wyboru trzech, dwóch lub jednego konkursu oraz pory dnia w jakiej będzie rozgrywany. A co do jednego jestem pewien, DSJ4 full napewno będzie znacznie lepszy niż beta :) Bądźmy cierpliwi...
Bartek Palewicz

Post by Bartek Palewicz »

radeksar1995 wrote:
dudolinho90 wrote:Radek co do koszulek to pamiętaj, że ten screen może być z bardzo dawna ; ) dzisiaj dsj może wyglądać zupełnie inaczej.
Jest to fakt, no i mam nadzieję że wyjdzie Jussiemu z nich coś naprawde fajnego. Dojdzie CPU, skocznie, (chciałbym lepsze google i ogólnie poprawkę twarzy/głowy skoczka bo wygląda on nieco gorzej niż reszta np.najazd czy narty), liczę na to że faktycznie będzie większy realizm jeżeli chodzi o konkursy - odnosi się to do wyboru trzech, dwóch lub jednego konkursu oraz pory dnia w jakiej będzie rozgrywany. A co do jednego jestem pewien, DSJ4 full napewno będzie znacznie lepszy niż beta :) Bądźmy cierpliwi...
Nikt nie powiedział że dojdzie CPU.
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Wszyscy byliby zawiedzeni gdyby nie wyszedł cpu, nie wiem jak myśli Jussi, ale ja bym czekał z wydaniem aż bym zrobił cpu bo bez tego gracze którzy nie mają stałego dostępu do internetu poprostu by się znudzili, skoczyłbym rekordy ponad HS każdej ze skoczni i straciłbym chęci do grania bo internetu pożycza mi siostra i nie mogę grać w sieci. Więc myślę że jussi bierze to pod uwagę i nie zapomni o takich graczach jak ja...
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Ja to wam powiem tyle panowie, abyście wyluzowali, mamy praktycznie już listopad. To oznacza że za niecały miesiąc start PŚ, a co za tym idzie wydanie pełniaka, już tyle wytrzymaliśmy to miesiąc nas nie zbawi :). Gracze CPU powinny być, były w każdej wersji to dlaczego teraz ma ich zabraknąć. Niech Pan Jussi spokojnie doszlifuje detale i spokojnie wyda gierke. Nie zasypujmy go zbędnie pytaniami :), spokój jest mu potrzebny wydaje w końcu dzieło a dzieło musi być wielkie i napewno będzie.
Locked