haaa i moje cztery pomysły są!

zielona wykładzina na schodach, tabliczki belek, kawałki świerków na rozbiegu i nazwa skoczni na bannerze reklamowym za skoczkiem

i nie jestem pewien ale chyba dostrzegam dwu kolorowy kask

z tym to do psychiatry się wybierz. To tylko padające światło...Bartek5035 wrote: i nie jestem pewien ale chyba dostrzegam dwu kolorowy kask
Bartek5035 wrote:z góry przepraszam ale!
to już k***a jest szczyt debilstwa i żądzy władzy....
rozumiem że Jussi wybrał kilku moderatorów z Polski, i z innych krajów... ale
w tematach gdzie ktoś, w tym też ja zapytam się o jakieś screeny, newsy lub date wydania fulla, to po jakimś czasie ktoś modyfikuje te posty lub je usuwa!!
Gdzie my k***a żyjemy!!!? w getcie jak za dawnych lat gdzie wszystko jest cenzurowane i zabraniało się wypowiadać publicznie??
co... bo ja widzę że na całym forum mediamondu panuje reżim!
jak coś nie pasuje to usuwają!!!
Żyjemy w wolnej Europie!!! i każda wypowiedź każdego człowieka powinna, a wręcz musi być zaakceptowana!!!
Koniec z kasowaniem postów!!!
być może, akurat Ty wypełniałeś swoje obowiązki moderatora prawidłowo, ale ja mam na myśli ogółLipinski wrote:Żaden post nigdy nie został usunięty przez byle mi się widzi, jestem na tym forum od dłuższego czasu, wiem jak funkcjonowało kiedyś, jak i po wyjściu dsj 4, kiedyś nie byli potrzebni moderatorzy, większość aktywnych użytkowników dobrze znała się z samej gry online, nikt nie spamował nie pisał o rzeczach nieistotnych, no i przede wszystkim się szanował, po wyjściu 4 powstał dość spory zamęt, ogólnie większość postów teraz pisanych, jest przez użytkowników, którzy dołączyli po wyjściu 4,
no i co niektórzy pozostawiają po sobie pewien niesmak. Ja wchodząc na te forum chce przeczytać informacje dotyczące gry, a nie jakieś pierdoły,
Wybacz, ale czy tu jesteś aż tak GŁUPI? SKORO GO WIDZIAŁEŚ, TO MUSIAŁEŚ TEŻ WIDZIEĆ, ŻE JUSSI ZAŁOŻYŁ TEMAT Z TYM SCREENEM!amadeusz95 wrote:Siema, skąd Wy macie tego screena, Jussi go dał? Jest świetny, choć gdyby skoczka, trochę bardzie urealistycznić, było by fajnie, przynajmniej ja mam takie zdanie.
Zastanawiajace jest czy na skoczniach takich jak Kuusamo, Lahti, Harrachov Jussi usadowi siatki zabezpieczajace od wiatru.. byloby naprawde super.. Co do Planicy to mam nadzieje, ze bedzie tam mozliwe wysokie latanie a na skoczni w Vike bedzie lecialo sie nisko.. To sprawi, ze gra bedzie mega mega mega realistyczna..Mateo1991 wrote:Wiecie co Panowie, tak zerkam na tego screena, bo naprawde robi wrazenie i mysle, ze skoro skocznia Rukka w Kussamo jest tak fantastycznie odwzorowana to pozostale skocznie rowniez beda tak odwzorownae. Czaicie nasza Wielka Krokiew, Planice, Oslo Harrahov. To bedzie naprawde przelom w grach. Co do wyboru stylu skoczka pomysl jest naprawde fajny powinny byc te trzy style do wziecia, typu Jandy, Kranjica i Evensena, ale...obecny styl mi nie przeszkadza a style moga pojawic sie jako nowosc w przyszlych wersjach, poki co w zupelnosci wystarcza mi te pieknie odwzorowane objekty. Ja juz chce pogratulowac Jussiemu za nadchodzaca pelna wersje, a wiec CONGRATULATION JUSSI