PS. Kamil znokautował w Klingenthal!

no sorry, ale na mojej nie pisze ile dpi, a wiem ze ma 800 -.-Bartek5035 wrote:na myszcze powinno pisać, na naklejce itp
jak nic nie pisze to masz 600dpi
A robisz te dingi, o które cię prosiłem?Bartek5035 wrote:ta pierwsza jest najlepsza...
tzn. no nie mam lepszej czy gorszej... bo wszystkie te co wymieniłeś mają takie same parametry i mają po tyle same dodatkowych przycisków...
ale ta pierwsza będzie najwygodniejsza
mam robić??J.MIRO wrote:A robisz te dingi, o które cię prosiłem?Bartek5035 wrote:ta pierwsza jest najlepsza...
tzn. no nie mam lepszej czy gorszej... bo wszystkie te co wymieniłeś mają takie same parametry i mają po tyle same dodatkowych przycisków...
I przestańcie rozmawiać o myszkach, bo to nie jest związane z tematem. Chcecie porozmawiać o myszkach, to załóżcie sobie temat na off topic
A co mają jakieś dingi do tematu?J.MIRO wrote:A robisz te dingi, o które cię prosiłem?Bartek5035 wrote:ta pierwsza jest najlepsza...
I przestańcie rozmawiać o myszkach, bo to nie jest związane z tematem. Chcecie porozmawiać o myszkach, to załóżcie sobie temat na off topic
No nie do końca, jedna może mieć np. opóźnienie i skok zepsujesz już na progu, a inna nieAreen wrote:W sumie myszka ma niewielkie znaczenie, liczy się technika skoku. Jak się przyzwyczaisz do jednej to możesz daleko latać zawsze