Ale to tak naprawdę tylko trochę zielony śnieg a nie wiosna, mi się podobają te pomysły.dudolinho90 wrote:w DSJ 4 jest kalenndarz i jesli mamy konkursy w okolicach kwietnia to snieg jest tylko na skoczni pozostale tereny nie sa pokryte wiec jest ta Twoja "wiosna"
[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
No właśnie wygląda to tak jak zielony śnieg a mi chodzi o coś innego tylko jak mówie wymagało by to (chyba) większej wydajności w grafice chociaż... można było by to przetestować takie coś. Poprzednik napisał żebym umieścił to w dziale Ideas & Sugestions, może niech zrobi to ktoś kto zna angielski lepiej niż dobrze, bo ja translatorem nie będe robił komedii
. Więc jeśli chcesz umieść tego posta po anglikańsku.
P.S Ciesze się, że pomysł póki co znajduje uznanie

P.S Ciesze się, że pomysł póki co znajduje uznanie

-
-
No tu jest błoto na skoczni ale jeśli chodzi o otoczenie to bardzo miło byłoby zobaczyć coś takiego jak normalna trawa, a nie zielony śnieg.
Nie, no na filmiku ta skocznia jest delikatnie mowiac upackana, takie cos nie jest przyjemne podczas oddawania skoku. Mi chodzi o to aby te place roztopow bly przy samych bandach w gornej i dolnej czesci zeskoku.
-
Tak szczerze mówiąc to myślałem o takim błotku na zeskoku, mnie się podoba taki bajer... a co do trawy także jestem za.
-
nie no to syfiasto wyglada;p dzisiaj FIS by sie pewnie nie zgodzil na organizacje konkusów w takich warunkach
ustawcie sobie w opcjach treningu snowiness na 1% i zobaczcie co się stanie
a co do tego filmu to w dzisiejszych czasach FIS popukał by się po głowie jakby jakiś organizator chciał zrobić zawody w takich warunkach

a co do tego filmu to w dzisiejszych czasach FIS popukał by się po głowie jakby jakiś organizator chciał zrobić zawody w takich warunkach

Z mojego skromnego researchu wynika, że na tym filmie błotko AKA trawa na zeskoku to tylko śnieg nasiąknięty specyfikiem, który podwyższa temperaturę topnienia.

no nareszcie pobiłem swój PB na Lille
146,41m 

-
brawotomyhy wrote:no nareszcie pobiłem swój PB na Lille146,41m

-
Dzisiaj miałem wspaniał sen, mianowicie, że wyszła DSJ 4 nie wiem czy full wersja czy beta, w każdym razie śniło mi się, że były jakieś fajne twarze, choć nie o to chodzi, ale nie zdążyłem zagrać, bo się obudziłem, a tak wogóle Jussi Koskela podał jakiś termin dokładny?
-
Last edited by Bartek5035 on 01 Oct 2011, 13:47, edited 1 time in total.
Nowy PB? Gratuluję HD i (jeśli PB) to rekordu też