Panowie mam coś ciekawego do zaproponowania. Mianowicie chodzi o dźwięk a raczej sygnał gdy zapala się zielone światło i skoczek rozpoczyna najazd. Wiecie jaki jest dla moich uszu przyjemny? Ten co występuje w internetowej grze Holmenkolen Ski Jump 2. Polecam i prosze sprawdzić oraz napisać co o tym sądzicie. Fajnie gdyby się taki pojawił
Nie może użyć ze względu na prawa autorskie? Też o tym przez chwilę pomyślałem i sądze,że można by było jakoś ten dźwięk podkalibrować, może jakaś inna tonacja i było by w porzo. Osobiście obecny też mi nie przeszkadza ale przydała by się zmiana i można stworzyć coś podobnego co jest w holmenkollen ski jump 2.
hej a pamiętacie jak w sezonie 2005/2006 jak skoczkowie czekali na start na belce i sie pojawiało zielone światło to razem z odliczaniem czasu dźwięk był
tak jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=58Rd_dfKrDY
to by dało taki fajny smaczek do gry
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10 Winner general classification of WOT: 5
Gdyby taki sygnał odliczania był cichszy, owszem czemu nie. Ale mi chodzi o moment gdy skoczek rozpoczyna najazd i jest takie coś jak w Planicy. Trzeba Jussiemu na e-maila wysłać pare propozycji z you tuba i może coś z tym zrobi. Tylko właśnie musi być swój, nie może ściągnąć czegoś z innej gry.
Areen wrote:O ile wiem nie przyjął się ten dźwięk bo tylko testowali go bodaj w konkursie właśnie w Engelbergu. No ale jak widać, nie przyjęło się - mi z resztą zbytnio pachniało to narciarstwem alpejskim i odliczaniem przed startem xd
hej ale takie odliczanie z dźwiękiem było przez cały sezon od kussamo do planicy ;/
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10 Winner general classification of WOT: 5
Nie uważacie że skoki we Francji były ustawione?
No sorry, rekord skoczni 137 prez Kamila Stocha, następnie dla Morgiego a o 2 belki niżej przestawiona i nagle 21 punktów na start lol
Chamstwo, on zawsze musi wygrywać. A teraz była 100% szansa że Stoch wygra...
Rozumiem, iż większość denerwuje ta dominacja Morgensterna, mnie też, ale mówienie o ustawieniu wyników jest grubą przesadą. Gdyby Austriak skakał z tej samej belki co Stoch, skoczyłby po za 140 metrów, a wtedy z ustaniem byłoby ciężko.