[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Locked
Kajek
Moderator

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by Kajek »

Ja polecam wszystkim zwrócić uwagę na wartość merytoryczną swoich postów, bo owa wartość niektórych jest zerowa, i tylko stwarza niepotrzebny bałagan czy śmietnik.
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Co do skoków oglądałem tylko pierwszą serię. No i teraz patrzę, że bez rewelacji..no cóż bywa.. Zastanawia mnie jedno jeszcze jeśli chodzi wydanie następnej wersji. Jussi napisał że szacuje wydać DSJ 4 w czwartym kwartale, ale zastanawia mnie to czy Jussi pisze o Full wersji czy o becie 3. Bo jeśli chodzi o full, może wyda kolejną wersję jakoś pod koniec miesiąca lub jakoś w następnym...sam nie wiem (to tylko moje domysły), Cieszy mnie jedno że jeśli poczekamy do tego czwartego kwartału, październik,listopad, czuje że DSJ 4 zyska pełne miano najbardziej realistycznych skoków narciarskich, skocznie fizyka lotu ojj Jussi tworzy arcydzieło i wielkie dzięki dla niego. :)
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

wyraznie napisal ze to bd full a do tego czasu moze ale nie musi byc beta 3 ; )
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

DSJ już jest najlepszą, najbardziej realistyczną pod względem fizyki grą o tematyce skoków ;) Jussi powiedział że pełna wersja DSJ4 wyjdzie w 4 kwartale a beta nr 3 może będzie a może nie będzie (zależy od tego czy będzie trzeba coś testować)
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

No tak faktycznie przeczytalem jeszcze raz jego post i wszystko jasne :) :)
Mistrz

Post by Mistrz »

W grze w trybie WC powinna być możliwość zapisu gry po kwalifikacjach oraz ewentualnie po pierwszej serii. Czasem nagle, np. po kwalifikacjach trzeba przerwać grę i potem od nowa trzeba skakać ;/
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Drodzy Panowie, bo nie wiem czy są Panie odbiegne troche od tematu, hehe kończe dziś 20 lat wasze zdrowie :D :D :D
greex1

Post by greex1 »

Image

Piotr Kołodziej - po to jesteście. Ja tylko wytknąłem Bartkowi to, że wprowadził wiele ludzi w błąd ( chyba każdy na tym forum słyszał o dacie 15 lipca ) i próbował po raz kolejny tym linkiem do Gier-Online, że niby DSJ wychodzi w październiku. A i ja nie dałem się tobie Bartek z tym kluczem wkręcić - napisałem tylko co subiektywnie o tym myślę :). Wiadomo, że idealnego porządku tutaj nie będzie, 1 temat dla polaków i wszyscy mają się jednego tematu trzymać...Ale fakt temat "Kłótnie Dla Polaków/For Poles" śmiesznie by wyglądał. Zapraszam na forum z sygny, fajna atmosfera i ludzie, wyniki co tygodniowych tournamentów, fajne Quizy ( np. odgadnij jaka to skocznia, odgadnij jaki to skoczek, co to za film), w miarę możliwości najnowsze info o nowej wersji SPRAWDZONE, dyskusje o zawodach w skokach, o zawodnikach, domena, płatny hosting.

Co do drużynówki - Maciej Kot spisał się rewelacyjnie, gdyby tak skakał w zimę :), Miętus średnio, cieszyłem się, że nie zmaścił tak, że skoczyłby np. 95metrów, Kubacki słabo jak na jego letnie wystepy, mogli dać Kłuska, a Stoch szkoda gadać, o ile ten drugi skok można mu darować, bo widać było że miał problemy, to ten pierwszy jak na niego straszny.

Napisałeś chodź jeden post bez reklamy forum? znajde jeszcze jeden taki, i po usuwam wszystkie.
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

@Mateo1991 stowka a juz sie balem ze tylko ja tu taki stary bo mam "oczko"
z tym zapisem po kwali albo jakiejsc serii to dobry pomysl bo jak ktos tak jak ja gra 70 zawodnikami i w tym 10/20 steruje sam to kawal czasu zejdzie.
KubaZa

Post by KubaZa »

No cóż wszystkiego najlepszego, mój brat skończył dwa dni temu 19 :P
trzeba to oblać! Mateo1991, mój brat, wczoraj Selena Gomez xDD
Btw. Jak wy się wybijacie podczas skoków że np. w Bad Mitterndorf skaczecie 210+??
Bo mój rekord to 201.5m (oczywiście podczas Pucharu)
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

greex1 Dzięki wielkie za życzenia, świetna karteczka, korzystając z chwili bo nie wiem jak z moją obecnością dzisiaj będzie ufff (%%%% :D :D ). Powiem tyle nie spekulujmy o dacie wydania fulla będzie kiedy Jussi pisał, będzie gra super wypas, a teraz spadam bo mam troszkę obowiązków :) pomoc w robieniu sałatki, zakupy itp. Wpadne na forum wieczorem, albo późną nocą pozdro i dzięki wam wszystkim :). Dzięki jeszcze dla KubaZa i dudolinho90
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

trzeba trafić idealnie w próg... potem odpowiednia sylwetka locie... mi samo przyszło po kilkuset skokach ;)

ps najlepszego Mateo, ja dopiero we Wrześniu ;)
greex1

Post by greex1 »

Tu nie chodzi o wybicie, trzeba się szybko polozyc na nartach i tyle.
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

ale wybicie dobre nie zaszkodzi :)
greex1

Post by greex1 »

Tak, ale żeby polecieć więcej niż 201.5 m to nawet nie potrzebne jest dobre wybicie :P
Locked