[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Nie, myślę że czegoś takiego nie będzie, fakt jest taki że robienie skoczni pochłania czas i od tak raczej nie dostaniemy tego za darmoche.
Chyba jednej rzeczy nie rozumiecie - gdy miesięcznie dochodziły by ze dwie szkocznie, to ile Jussi by miał kasy z subskrypcji online...Przecież każdy chciałby na nowych skoczniach pograć przez online, więc tak czy siak opłaca mu się to.
DSJ4 Beta 2 - WR Total Lenght, WR Bad Mitterndorf HS200 and Zakopane HS94
Online World Cup 2011/2012 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2012/2013 - Ski Flying A winner
Online 4HT 2013/2014 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2011/2012 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2012/2013 - Ski Flying A winner
Online 4HT 2013/2014 - World Cup A - 3rd position
-
Jussi przed chwilą napisał coś o systemie windows 98, chyba że nie będzie pod niego ustawiał gry, nie zrozumiałem tego co napisał, ale tak wnioskuję... Mógłby wkońcu coś napisać czy mamy na co czekać w najbliższym tgodniu...
windows 98 nie będzie obsługiwany przez DSJ4 - mniej więcej o to chodzi
Wróciłem po emocjach w szczyrku. Kto był?
Co do następnej wersji, ktoś powiedział, że jussi bardzo chciałby wydac następną wersję dsj4 w tym miesiącu, ale nie wiadomo czy się mu to uda. Taka data jest według mnie najbardziej prawdopodobna.
Co do następnej wersji, ktoś powiedział, że jussi bardzo chciałby wydac następną wersję dsj4 w tym miesiącu, ale nie wiadomo czy się mu to uda. Taka data jest według mnie najbardziej prawdopodobna.
-
Ktoś? Źródło?J.MIRO wrote:Wróciłem po emocjach w szczyrku. Kto był?
-
Pamiętam że Bartek tak mówił na czacie, ale przestańmy pisać domysły, może jeszcze jakiś pomysł będzie...
-
ja tam będę wierzył w jakąś date wydania tylko jeżeli
zobacze post Jussiego,
zobacze post Jussiego,
Jedyn człowiekiem który wie kiedy wyjdzie full lub beta 3 jest... Jussi Koskela, no chyba, że może z kimś od nas koresponduje i daje chociaż informacje minimum. Jak będzie wychodzić da znać, dzisiaj pojawił się jego post i pisał coś o dźwiękach i odgłosach kibiców, pisał że nie jest to trudne do zrobienia ale może być lekko denerwujące przy skakaniu czy jakoś tak... pisał że skakanie w ciszy jest wygodniejsze. No kto wie może zrobi te odgłosy.
P.S- tak nawiasem mówiąc mógłby coś wkońcu napisać chociaż jakąś drobnostkę kiedy wyjdzie
P.S- tak nawiasem mówiąc mógłby coś wkońcu napisać chociaż jakąś drobnostkę kiedy wyjdzie

Mniej więcej moglibyśmy dostać jakieś info... Żeby Jussi Powiedział np... Do Miesiąca albo do dwóch wyjdzie kolejna wersja... I tak każdy by czekał heh... No ale cóż trzeba być cierpliwym i czekać heh...
P.S Maciej Kot i Kamil Stoch najlepsi na treningach w Zakopanem
P.S Maciej Kot i Kamil Stoch najlepsi na treningach w Zakopanem

Oby to się przelożyło w konkursie
. A co do podania info coś takiego mógłby napisać. Trzeba wiedzieć też jedną sprawę, myślę że on sam na 100% nie wie kiedy te grę skończy, samemu musi popracować. Jednak podejrzewam że od momentu wydania Bety 2 jest już na końcowym etapie tworzenia gry.

-
zgadza sie moze i nie wie ale skor bierze siano za gre to niech chociaz napisze zima 2011 lato 2012 my sie troche powkurzamy ale chociaz bd wszystko jasne ; ) tym bardziej ze co niektorzy juz za gre zapplacili ; ) a w sobote obstawiam ze najlepszy bd Kamil ; ) oczywiscie najlepszy znaczy 3 ; )
Last edited by dudolinho90 on 21 Jul 2011, 22:05, edited 1 time in total.
-
siemka trochę mnie nie było. Co do jutrzejszego konkursu to jutro chyba drużynówka
Co do DSJ 4 to myślę, że Jussi wyda najbliższą wersję gdzieś w sierpniu albo w najgorszym wypadku wrzesień lub październik. No nie wiadomo. To są moje przypuszczenia

DSJ is the best!
-
Wysłałem dzisiaj maila na wszystkie adresy mailowe Jussiego, czyli info@, jussikoskela@ i sales@
zawsze jak pisałem na wszystkie adresy to na jakiś odpisywał,
A mail dotyczy wydania next wersji
Mówie poważnie
zawsze jak pisałem na wszystkie adresy to na jakiś odpisywał,
A mail dotyczy wydania next wersji

Mówie poważnie

-
To dobrze, słuchajcie ja wiem jak to będzie, w chwili obecnej Jussi Koskela ma 990 postów, a poda nam co i jak, kiedy następna wersja czy coś przy swoim jubileuszowym poście 1000, więc nie czekajmy na dni, tylko na 1000 post.