[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
kolejny zbedny postKoniasty wrote:@mlody5
Jak to jestes DISCONNECT?
Chyba CONNECT

Poza tym, przed chwila z ciekawosci sprawdzilem ilosc postow i stron w SECTION FOR POLES/DZIAL DLA POLAKOW w czesci forum o DSJ3. Po ponad 4.5 roku istnienia dzialu stan na dzis to 39 stron i 585 postow, tutaj zas po prawie 6 miesiacach jest 51 stron i 763 posty (pamietajmy o generalnych porzadkach co jakis czas

Ktos kiedys napisal, ze uzytkownicy forum mediamond dziela sie na starych i na tych, ktorzy zarejestrowali sie po 21.01.2011. Musze sie z tym zgodzic, wczesniej kultura wypowiedzi na forum czy na czacie podczas gry online byla niebotycznie wyzsza

Mam oczywiscie nadzieje, ze pewne osoby nie odbiora tego do siebie i mnie nie zapluja po tym poscie (nie bede tu wymienial nickami, bo to sie mija z celem i tak nie pomoze

Pozdrawiam i zycze milego dnia, do "zobaczenia" online

-
Osobiście sadze iż nie powinno być jakichkolwiek podziałów miedzy ludźmi, 'Stary' 'Nowy' Pamiętajcie ze ten Stary użytkownik był tez kiedyś Nowy. Ja np. Na forum zdecydowałem zarejestrować się dopiero w tym roku, ale w DSJ gram od czasów kiedy wyszedł, Nie każdy miał wtedy internet w domu czy komputer. Tak ze taki podział nie ma dla mnie jakiegokolwiek sensu.
-
jeszcze jeden post typu: "kolejny zbędny post" i będzie ostrzeżenie...
-
bulwa twój post jest zbędny 
noo...
a kto wg was wygra dzisiaj??

noo...
a kto wg was wygra dzisiaj??
-
Jest jedenastu Polaków, oczekuję dobrego popisu u przynajmniej 5 z nich.
A tak wogóle to będzie dla mnie taki konkurs egzotyczny, bo bez Adama Małysza na skczni
A tak wogóle to będzie dla mnie taki konkurs egzotyczny, bo bez Adama Małysza na skczni
Że jest to bez sensu?
To jest temat o grze jaką jest DSJ4 a nie o realnych skokach.J.MIRO wrote:Jest jedenastu Polaków, oczekuję dobrego popisu u przynajmniej 5 z nich.
Btw. 17 lipca mija i gdzie te wasze fulle?

DSJ4 Texture Pack by Mistrz: http://bitshare.com/files/jmpu48wr/DSJ4 ... z.rar.html http://hostuje.net/file.php?id=b7b51ff7 ... a45abe3978
-
żaden Murańka....
talentami są Kłusek i Ziobro!!!
jestem zaskoczony... tylko dwie bule zaliczyli dzisiaj nasi!! a to ogromny krok do przodu!!!
zawiodłem się tylko na Żyle...
talentami są Kłusek i Ziobro!!!
jestem zaskoczony... tylko dwie bule zaliczyli dzisiaj nasi!! a to ogromny krok do przodu!!!
zawiodłem się tylko na Żyle...
Tak; z 21 miejsca na dwunaste do jest bardzo dobre osiągnięcie. A co do Krańca to myślałem że się to tak skończy, spadł na siódme miejsce. A co do Karelina jestem pod wrażeniem.
Szkoda ze Karelin nie wygrał . Wole go niż Austriaków
Jak gadamy o wszystkim to:
Na jaką partię głosujecie w wyborach?
Na jaką partię głosujecie w wyborach?
-
jak chcecie to wrzuciłem najlepsze skoki z Wisły na mój kanał YouTube w lepszej jakości 
a ja bym głosował na PO, choć zastanowił bym się nas SLD i RPP
co sądzicie o Kłusku i Ziobrze??

a ja bym głosował na PO, choć zastanowił bym się nas SLD i RPP
co sądzicie o Kłusku i Ziobrze??
-
Nie było mnie na forum przez dwa tygodnie, streści mi ktoś (tak w jednym poście) co się działo?