Rajmek1233 wrote:Ktoś wcześneij pisał ,że Jussi nie jest aktywny na forum i go nie ma. Może jest na wakacjach ?

Ale on może sobie ukryć obecność na forum -.-
Ja pisałem, ale chodziło mi o to, że nie pisze tak dużo postów, a wręcz bardzo mało...
I szczerze jeśli jednak wolicie sobie tak spekulować, to ja jeszcze raz napiszę jedno... Jeśli miała by być beta 3, to po co miała by być spolszczona... Tak samo 1 jak i 2 nie była, to 3 też raczej by nie była...Samo coś się nasuwa... Od Wydania bety 2, minęło ponad 90 dni... Ktoś pisał, że Jussiemu schodzi robić jedną skocznie dzień... Dzień ale pełny, czy np pare h ? Wiadomo że Jussi ma też swoje życie, ale skoczni pewnie też więcej niż 40 nie będzie... Można założyć w takim razie, że skocznie są już gotowe... A Jussi pracuję, lub może skonczył robić te drobne rzeczy... Fizyka to co najtrudniejsza nie miała się chyba zmienić dużo, o ile miała się zmienić... Tym samym, raczej można się spodziewać, nie beta 3 ale full ;p Takie moje zdanie...
Bo szczerze mówiąc, po co beta 3 i znowu testowanie, bo testować nowe rzeczy można cały czas....A teraz już tak bardzo nowych rzeczy chyba nie będzie, jeśli chodzi o samego skoczka itp... Nie wiem, ja tak sądze, to jest tylko moje zdanie... Sam chciałbym aby była full, ale jak będzie beta, to będzie beta... Tak czy siak... Musimy czekać cierpliwie, i najlepiej nie zakładać dat, bliskich, a np odległe, że na początek sezonu zimowego... Czemu ? A no temu, że jeśli gra wyjdzie szybciej, to będziemy mieć mega radochę