[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Locked
bulwa11
Moderator

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by bulwa11 »

heh, ja nie jestem jak niektórzy. Nie rozgłaszam czegoś co jest kłamstwem lub wymysłem. :) więc spokojnie bo to nie ja bajeruje na tym forum :)
maku233

Post by maku233 »

Czy średnia wieku Polaków grających w tą grę to 11 lat? Skończcie robić wstyd na scenie DSJ i delikatnie mówiąc - przymknijcie twarz. Zobaczcie, z kogo zagraniczni gracze mają największy śmiech i zastanówcie się nad sobą, bo aż wstyd chodzić po tym forum z rodzimym IP.
Mistrz

Post by Mistrz »

Prawda jest taka, że ja jestem tłumaczem xD

Oczywiście żartuję. Ale śmieszy mnie to nakręcanie, jeden plotkarz pisze, że gra wyjdzie tego i tego dnia a jest to nie prawda, albo informacja o tym czy gra została już przetłumaczona. Bartek najmniej wie a najwięcej się udziela i rozpuszcza plotki. Bulwa być może jest tłumaczem (tym bardziej, że jest moderatorem), ale tego nikt nie wie na 100% tak samo jak nikt nie wie na 100% kiedy gra wyjdzie. To wszystko tylko domysły.
amadeusz95 wrote:Ojj ludzie mateo ma chyba rację, co do wydania gry na początek sezonu, aczkolwiek data 17 czerwca jest możliwa, choć nie wiem, zobaczymy, w sumie każdy gada xco innego, bartek, bulwa - nie bulwersujcie się tak, jak będzie to będzie.
Oczadział? 17 czerwca? Toż to niemal za rok! Myślę, że jednak gra wyjdzie dużo wcześniej :D
Adziu

Post by Adziu »

Dobra, full 32 Lipca- Pewne info !

ciekawe czy znajdzie się choć jeden kretyn
mask

Post by mask »

Image
Rajmek1233

Post by Rajmek1233 »

No nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w kalendarzu niema 32 lipca...
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

przeciez on sobie jaja robi a Ty sie pograzasz a bulwa11 nie robi siebie lepszego niz jest tylko ma z was bk ;p dajcie ludzie spokoj jedyny co sieje ferment to Bartek !!
Image

Image
mateuszek123321

Post by mateuszek123321 »

17 lipiec to premiera DSJ 4 FULL!!
Oczywiście to żart. Ale patrzcie. 21 styczeń 2011- konkurs w zakopanem, wydanie Beta1. 10 kwiecień 2011- rocznica katastrofy pod Smoleńskiem, wydanie Beta2. Jak widzicie wszystko jest skojarzone z polską. 17 lipiec 2011- rozpoczęcie Letniego GP w Wiśle, być może wydanie DSJ 4 Beta 3/Full. Oczywiście ja nie puszczam ploty, że DSJ 4 Beta 3/Full wyjdzie 17 lipca. To są tylko moje przypuszczenia i pewnie nie prawdziwe.
DSJ is the best!
Marcin Zakaszewski

Post by Marcin Zakaszewski »

Przypadek jakby 21 Stycznia w Zakopanem wygrał Morgenstern to i tak beta-1 by wyszła tak samo 10 kwietnia jakby samolot rozbił się 12 kwietnia to beta-2 i tak wyszłaby 10 kwietnia to wszystko to przypadek nikt nie wie kiedy wyjdzie pełna wersja DSJ 4
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Chciałbym, abyście opdpowiedzieli szybko. Czy chcecie Deluxe Ski Jump Wiki po polsku?
Taką osobną.
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

a co to w ogóle jest to dsj wiki??
co wikipediopodobnego??
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

nie chcemy !!
Image

Image
Rajmek1233

Post by Rajmek1233 »

Ktoś wcześneij pisał ,że Jussi nie jest aktywny na forum i go nie ma. Może jest na wakacjach ? :D Ale on może sobie ukryć obecność na forum -.-
liverpoolkd14

Post by liverpoolkd14 »

Rajmek1233 wrote:Ktoś wcześneij pisał ,że Jussi nie jest aktywny na forum i go nie ma. Może jest na wakacjach ? :D Ale on może sobie ukryć obecność na forum -.-

Tak jak każdy z nas ;]
Kowalbeats _ blz
http://www.soundcloud.com/kowalbeats

Gmina Lubawka!
Damian5c

Post by Damian5c »

Rajmek1233 wrote:Ktoś wcześneij pisał ,że Jussi nie jest aktywny na forum i go nie ma. Może jest na wakacjach ? :D Ale on może sobie ukryć obecność na forum -.-
Ja pisałem, ale chodziło mi o to, że nie pisze tak dużo postów, a wręcz bardzo mało...

I szczerze jeśli jednak wolicie sobie tak spekulować, to ja jeszcze raz napiszę jedno... Jeśli miała by być beta 3, to po co miała by być spolszczona... Tak samo 1 jak i 2 nie była, to 3 też raczej by nie była...Samo coś się nasuwa... Od Wydania bety 2, minęło ponad 90 dni... Ktoś pisał, że Jussiemu schodzi robić jedną skocznie dzień... Dzień ale pełny, czy np pare h ? Wiadomo że Jussi ma też swoje życie, ale skoczni pewnie też więcej niż 40 nie będzie... Można założyć w takim razie, że skocznie są już gotowe... A Jussi pracuję, lub może skonczył robić te drobne rzeczy... Fizyka to co najtrudniejsza nie miała się chyba zmienić dużo, o ile miała się zmienić... Tym samym, raczej można się spodziewać, nie beta 3 ale full ;p Takie moje zdanie...

Bo szczerze mówiąc, po co beta 3 i znowu testowanie, bo testować nowe rzeczy można cały czas....A teraz już tak bardzo nowych rzeczy chyba nie będzie, jeśli chodzi o samego skoczka itp... Nie wiem, ja tak sądze, to jest tylko moje zdanie... Sam chciałbym aby była full, ale jak będzie beta, to będzie beta... Tak czy siak... Musimy czekać cierpliwie, i najlepiej nie zakładać dat, bliskich, a np odległe, że na początek sezonu zimowego... Czemu ? A no temu, że jeśli gra wyjdzie szybciej, to będziemy mieć mega radochę ;)
Last edited by Damian5c on 16 Jul 2011, 13:03, edited 1 time in total.
Locked