I szczerze skąd macie informacje że gra jest przetłumaczona/nie jest... Bartek mówi coś tam, ktoś inny coś tam... Pytam się... Skąd wiecie że gra jest przetłumaczona ? Druga wersja ! Skąd wiecie że gra nie jest przetłumaczona ? Ktoś wam napisał ? Jeśli Jussi to uwierzę, jeśli nie, to nie, bo sami sobie tak piszecie. A jeśli faktycznie jest przetłumaczona to ---->>>> ktoś kiedyś napisał, ze gdy gra będzie Spolszczona na Polski to wyjdzie full wersja...Czyli teraz możemy spodziewać się full wersji ?
Tak samo J.Miro piszę że wyjdzie w Styczniu Full wersja, bo ponoć jakiś pracownik mu powiedział... Hmm ? A skąd wiesz czy sobie ten ktoś "jaj" nie robił... I czy na prawdę pracuję razem z Jussim... Z tego co kiedyś czytałem to Jussiemu pomaga tylko Brat...Prędzej bym się spodziewał full wersji na początek sezonu zimowego, czyli pod koniec listopada, niż dopiero w Styczniu...
Szkoda gdybać... Ja chciałbym aby dzisiaj wyszła full wersja, bo do szczęścia wystarczą mi skocznie, a wszystko jest ok... Ale wątpie aby dzisiaj się pojawiła...
No cóż musimy czekać, i przestańcie głupio pisać że wyjdzie dzisiaj, albo jutro, czy jest przetłumaczona czy nie, bo dopóki Jussi nie da odpowiedzi to można gdybać...
P.S A zauważcie że Jussi ostatnio jest mnie aktywny na forum, i być może coś się kroi, i jeszcze w tym miesiącu wyjdzie beta3/full wersja... Może szykuje niespodziankę ;p... Ale to są tylko marzenia i domysły... Ale tak jak napisałem, szkoda gdybać, bo my nic nie wiemy... Będzie to będziemy wiedzieć