[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Myślę że nie ma za co przepraszać, dobrze że napisałeś swój pomysł, ja byłbym za, każdy mówi za siebie dlatego myślę że bardziej zmienne warunki i przelicznik były by ciekaw, nie wiem co myśli o tym Jussi, ale od tego jest forum żeby napisać swoje pomysły, co złe będzie odrzucone, a dobre się przydadzą. Dzięki za te pomysły 

-
Podbijam !radeksar1995 wrote:Myślę że nie ma za co przepraszać, dobrze że napisałeś swój pomysł, ja byłbym za, każdy mówi za siebie dlatego myślę że bardziej zmienne warunki i przelicznik były by ciekaw, nie wiem co myśli o tym Jussi, ale od tego jest forum żeby napisać swoje pomysły, co złe będzie odrzucone, a dobre się przydadzą. Dzięki za te pomysły

-
Gdyby nie było możliwości kupna klucza sms-em, to czy dozwolone jest takie coś że ktoś może mieć dwa klucze,to czy dozwolone jest że ktoś kupi np komuś klucz na tego kogoś nazwisko z tego samego konta a ten ktoś odda kasę temu co mu kupił ten klucz,mam nadzieję że się połapiecie w tym co napisałem :] a jeżeli byłaby możliwość kupna klucza sms-em to ja bym się ucieszył i inni z pewnością też:) Jussi myślę że by zyskał na możliwości kupna klucza przez sms, ale żeby była możliwość zapłacenia naszymi polskimi złotówkami
Ja na pewno bym wtedy bym kupił klucz bo niestety nie mam możliwości kupna klucza innym sposobem inni też by pewnie kupili:) ale żem się rozpisał...mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodzi
sory że tak skomplikowanie ale pisze z fona :]

-
Rozumiem o co ci chodzi
ale także nie wiem czy jest taka możliwość, dlatego ponawiam pytanie do innych użytkowników.

-
Wracając do dźwięków...to czytając stary, zablokowany dział dla polaków to wpadłem na pomysł aby jak skoczek skacze to kibice "wydawali jakieś dźwięki"(nie wiem jak to nazwać xd ) to gdy : (i tu trzy wersje ) -skoczek wyląduje ale nie przekroczy punktu HS to kibice są tak samo głośno jak na początku. -skoczek nie wyląduje (obojętnie gdzie ) kibice ucichają - skoczek przekroczy punkt HS kibice są jeszcze głośniejsi niż na początku. Jeżeli ktoś już o tym pisał to sory ale nigdzie tego nie widziałem, ale wyraźcie swoją opinię, co o tym sądzicie.
-
dobry pomysł z tymi kibicami 

-
Ten temat tez był poruszanydaniel98511 wrote:Wracając do dźwięków...to czytając stary, zablokowany dział dla polaków to wpadłem na pomysł aby jak skoczek skacze to kibice "wydawali jakieś dźwięki"(nie wiem jak to nazwać xd ) to gdy : (i tu trzy wersje ) -skoczek wyląduje ale nie przekroczy punktu HS to kibice są tak samo głośno jak na początku. -skoczek nie wyląduje (obojętnie gdzie ) kibice ucichają - skoczek przekroczy punkt HS kibice są jeszcze głośniejsi niż na początku. Jeżeli ktoś już o tym pisał to sory ale nigdzie tego nie widziałem, ale wyraźcie swoją opinię, co o tym sądzicie.

-
O ja cię ! Ile ?! Czyli nie mamy na co liczyć :/ no bo chyba nikt nie zapłaciłby 220zł gdy może za 60 zł. Szkoda muszę innym sposobem kupić klucz...:/Areen wrote:Przez SMS? Ola Boga. Musiałbyś wysłać SMS'a równowartości 180zł + VAT (221,40zł) by Jussi dostał 60zł za grę. Nie wiem czy wiesz, ale zysk założyciela wynosi ok. 1/3 wysłanego SMS'a.
PayPal i jazda. Na forum masz temat w którym jest wszystko wytłumaczone. Nie wierzę, że ktoś z najbliższych Ci osób nie ma konta. Dajesz mu 6 dych do ręki, jeśli sam nie masz konta bankowego, postępujecie tak jak jest w instrukcji i za 10 minut masz klucz.daniel98511 wrote:O ja cię ! Ile ?! Czyli nie mamy na co liczyć :/ no bo chyba nikt nie zapłaciłby 220zł gdy może za 60 zł. Szkoda muszę innym sposobem kupić klucz...:/Areen wrote:Przez SMS? Ola Boga. Musiałbyś wysłać SMS'a równowartości 180zł + VAT (221,40zł) by Jussi dostał 60zł za grę. Nie wiem czy wiesz, ale zysk założyciela wynosi ok. 1/3 wysłanego SMS'a.
Wracam do pomysłów Daniela, przydadzą się zmienne warunki pogodowe aby dodać smaczku rywalizacji ale pomysł z tym przelicznikiem nie jest dobry ogólnie nie wiem po kiego FIS wprowadził takie coś, gdzieś nie wiem...inaczej ta rywalizacja wygląda. Ja także mam nadzieje, że będą odgłosy kibiców flagi i jakieś charakterystyczne smaczki przy danych skoczniach. Chodzi mi np. o Planicę fajnie gdyby Jussi zmaistrował ten "domek" przy któym skoczkowie czekają na skok i ten fajny dzwięk jak skoczek jedzie aha i... jak przekroczy dystans HS to żeby leciała ta nutka: Planica,Planica snieznja kranica czy cos hehe nie no z tym to żartuje ale w sumie było by to fajne. A przy innych objektach nie wiem inne rzeczy charakterystyczne.
-
fajny pomysł z tym Planica,Planica snieznja kranica:D
Ale bez przesady
Ale bez przesady

jakby był czas to jakieś elementy graficzne typu: balon reklamowy koło skoczni, jakiś wyciąg, armatka śnieżna, ratrak itp
ale to najmniej ważna część gry więc tylko jeżeli Jussi miałby czas wolny 

Bulwa genialnie wyjaśnił wszystko na temat tzw. Dodatków, szczegółów.
Pięknie że mamy takiego moderatora!
Gratuluje i ciepło pozdrawiam!
Pięknie że mamy takiego moderatora!
Gratuluje i ciepło pozdrawiam!
Mam ciekawy pomysł co do skoczni w Zakopanem (myśle tu o Średniej Krokwi i Wielkiej Krokwi). Mianowicie aby zamiast jakis odgłosów kibicowskich znalazły się (tylko tam) nasze charakterystyczne trąby "wuwuzele". Odrazu zrobiło by się klimatyczniej 

-
Pisałem o tym, sory wiem że ciężko coś znaleźć w tym temacie, ale o trąbkach pisałem, a większość twoich pomysłów to powtórzenie naszych... Ja ma pomysł którego raczej nie było, a mianowicie aby na niektórych skoczniach (nie pamiętach gdzie tak jest, ale gdzieś to widziałem) zamiast trawy były kamyczki, oczywiście przy skokach na igelicie... Tak było chyba w Courchevel albo Einsiedeln...
Jak znajdę foto to tu wkleję, co o tym myślicie?
Kamyczki, takie prawie jak żwir, drobne, tam gdzie się już narty odpina... Nie moge znaleźć, więc nie wiem pewnie to odrzucicie skoro nie mam zdjęć, było tak na jednej skoczni, ale nie pamiętam gdzie...

Kamyczki, takie prawie jak żwir, drobne, tam gdzie się już narty odpina... Nie moge znaleźć, więc nie wiem pewnie to odrzucicie skoro nie mam zdjęć, było tak na jednej skoczni, ale nie pamiętam gdzie...
Last edited by radeksar1995 on 08 Jul 2011, 15:41, edited 3 times in total.