i piszesz to na forum gry... Brawodsj 4 wrote:ja nigdy nie kupię klucz do dsj4
[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
a co w tym takiego że powiedziałem że ja nigdy nie kupie klucza do dsj4Rajmek1233 wrote:i piszesz to na forum gry... Brawodsj 4 wrote:ja nigdy nie kupię klucz do dsj4
-
-
tak ja mam swój!dsj 4 wrote:a macie klucz do dsj4
jak kupisz kod to masz go już do wszystkich wersji DSJ4 i 3 miesiące grania online
-
Bartek jak ty kupiles klucz?
-
przelewem internetowym kartą MasterCard
DSJ 4 - to w demko grasz cały czas ? nie nudno trochę ?
Weście dajcie bana temu dsj 4 ciągle spamuje i pisze bezsensowne posty, które nic nie wnoszą do tematu.
https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager
-
popieram!!!
przecież głównie przez niego nasze poprzednie tematy zablokowali!!!
przecież głównie przez niego nasze poprzednie tematy zablokowali!!!
a co nas to obchodzi? poza tym NA PEWNO grasz na piracie bo nie wierzę że chce ci się grać ciągle w 2 skocznie i tylko 2-ma zawodnikami w PŚ!dsj 4 wrote:ja nigdy nie kupię klucza do dsj4
-
Co do płatności to ja nie miałem jakichkolwiek problemów i zapłaciłem dokładnie tyle i kosztuje gra bez żadnych niespodzianek i to wszystko w niecałe 5min, kod miałem 10min później i cieszyłem się gra
Pionesia!

-
liverpoolkd14 a jaki to był sposób płatności? Pytam bo sam chciałbym kupić nie ponosząc zbyt dużych kosztów...
Co do tego pracownika mediamondu, to jest on norwegiem, odpowiedzialny jest za grafikę wokół skoczni, i wie że full wyjdzie w styczniu, taką datę założyli sobie do wykonania i mają do stycznia zrobić.
Do spraw płatności i zakupu DSJ: Ja kupowałem przez paypala, bardzo wygodnie, a za przelew płacisz około zlotówke. Ja polecam paypala. A ty dsj4, twoja sprawa, czy chcesz kupić czy nie, ale po twoim ostatnim poście radziłbym ci jak najszybciej znikać z tego forum
Do spraw płatności i zakupu DSJ: Ja kupowałem przez paypala, bardzo wygodnie, a za przelew płacisz około zlotówke. Ja polecam paypala. A ty dsj4, twoja sprawa, czy chcesz kupić czy nie, ale po twoim ostatnim poście radziłbym ci jak najszybciej znikać z tego forum
-
Tak jak J.MIRO napisał PayPal zdecydowanie najwygodniejszy sposób, szybko i bez niespodzianekradeksar1995 wrote:liverpoolkd14 a jaki to był sposób płatności? Pytam bo sam chciałbym kupić nie ponosząc zbyt dużych kosztów...