[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Locked
amadeusz95

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by amadeusz95 »

Mi się wydaje, że kibice mimo wszystko będą głośniejsi, może Jussi dam im jakieś trompki, flagi i będzie fajnie, ale to z tym hamowaniem pod bandą sądzę, że Jussi już dawno poprawił.
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

Co by nie mówić i tak DSJ4 full będzie ociekać :D
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Jak żadna z wcześniejszych DSJ, ta będzie napakowana bajerami, próba czy to się sprawdzi, jak będzie dobra to może w 5 Jussi właduje jeszcze więcej bajerów (np. skoczkowie na schodkacch ;) ), jak komuś nie przeypadnie do gustu 5 to będzie grał w 4
Mistrz

Post by Mistrz »

Ja jednak uważam, że moderatorzy nie potrzebnie dopuścili do stworzenia kolejnego tematu polskiego o DSJ4. Był inny temat, ale został zamknięty (powodów nie znam bo gdy tam się "coś" wydarzyło to mnie nie było wtedy) i było dobrze. A teraz: kolejne 34 strony chlewu. Na prawdę szambo robicie niesamowite i ciężko cokolwiek sensownego znaleźć. Sensownych postów jakby nazbierać to może z 2 strony by się tego zebrało. Masakra. Co chwile ktoś nabija posty, spamuje, pisze o jakiś czatach po 1000 razy nie wiadomo po co, albo na temat w ogóle nie mający nic wspólnego z DSJ, albo te głupie pytania "jak myślicie czy x będzie w wersji y" - no kto to ma wiedzieć? Ludzie ogarnijcie się. A pomysły niektórych to przemilczę. Niektóre fajne, ale jakby Jussi chciał wszystkie zrealizować to gra byłaby wydana w 2020 roku...
Dziwię się, że Jussi to jeszcze wytrzymuje. Kolejny temat i znowu to samo.

Bartek5035 wrote:http://img3.fotos-hochladen.net/uploads ... asirh5.png

wklejam bo te zmiany wejdą!
Wygląda to co najmniej beznadziejnie. Jakbym DSJ3 widział. Lepiej jest tak jak jest w becie 2 - bardziej realistycznie. Jedyne co to te linie za punktem HS wyglądają dobrze (tylko graficznie kiepsko), no a te choinki za HS-em to w ogóle nie pasują.
Last edited by Mistrz on 04 Jul 2011, 22:13, edited 1 time in total.
Ralph K.
Moderator

Post by Ralph K. »

Ja jednak uważam, że moderatorzy nie potrzebnie dopuścili do stworzenia kolejnego tematu polskiego o DSJ4. Był inny temat, ale został zamknięty (powodów nie znam bo gdy tam się "coś" wydarzyło to mnie nie było wtedy) i było dobrze. A teraz: kolejne 34 strony chlewu. Na prawdę szambo robicie niesamowite i ciężko cokolwiek sensownego znaleźć. Sensownych postów jakby nazbierać to może z 2 strony by się tego zebrało. Masakra. Co chwile ktoś nabija posty, spamuje, pisze o jakiś czatach po 1000 razy nie wiadomo po co, albo na temat w ogóle nie mający nic wspólnego z DSJ, albo te głupie pytania "jak myślicie czy x będzie w wersji y" - no kto to ma wiedzieć? Ludzie ogarnijcie się.
Bingo.

Temat zamknięty na 2h w celach porządkowych. 10 stron usunięto, a kolejne 10 także powinno pójść do kosza.

Użeranie się z nic nie wnoszącymi postami do trzeciej w nocy nie należy do przyjemności. Ale niech będzie: ostatnie ostrzeżenie.

Nie mam zamiaru pisać nic od siebie, i tak jestem tu ignorowany. Przeczytajcie co zostało w cytacie zamieszczone i zastosujcie się do tego. Jak nie, i znowu zrobi się tu chlew - zamykam na amen.
Image
daniel98511

Post by daniel98511 »

Ponawiam pytanie. Napisał ktoś z propozycją Mistrzostw Świata i TCS oraz o możliwości kupna key-a przez telefon?
Image
amadeusz95

Post by amadeusz95 »

Hola hola panowie, co jest grane, Mistrzu napisał, że ma być po jego myśli i jest ok, a co z resztą użytkowników, przecież nam się dobrze tutaj piszę oraz dyskutuje, nikt nikogo przynajmniej nie wyzywa jak było wcześniej, nikt się nie kłóci, więc nie rozumiem po co te całe zamieszanie, rozmawiamy o DSJ 4 a pomysłów czasami lepiej więcej niż mniej, przynajmniej Jussi coś jest w stanie zabrać, wszedł tutaj na polskie forum, napisał pierwszy raz po Polsku, to się nie liczy??? To powinno się liczyć. A więc, posłuchajcie Ci którzy tutaj piszą lub pisali, bo nie wiadomo co się dalej stanie, wrazie czego, wybacz Mistrzu, że to powiem... wchodźcie na czat o 18:00, ponieważ będzie więcej czasu do rozmowy i do przedyskutowania różnych spraw. bo to jest nasz jedyny ratunek, wrazie zamknięcia tego tematu, który założył Bartek tak samo jak cza za co mu jestem wdzięczny, i bardzo to doceniam. No nic z mojej strony wszystko, mam nadzieję, że przez jedną długą wypowiedź mistrza nie będzie ten temat zamknięty, za bezsensowne obelki, ale gdyby został temat zamknięty możemy podziękować tylko i wyłącznie Mistrzowi.... aaa i oczywiście Ralphowi K. za dokończenie dzieła - no widzisz przynajmniej Cię raz nie zignorowałem, tak jak powiedziałeś.
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

amadeusz95 Jussi juz tu zagladal czesciej i rowniez pisał po polsku wiec to nic odkryczego ale po prostu tego nie komentuj i pisz dalej o DSJ a nikt nic nie usunie wiec spokojnie ; )
TYLKO DSJ
Image

Image
daniel98511

Post by daniel98511 »

A co on wg napisał ostatnio, bo ja nic nie zauważyłem?
Image
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

a ja widze że "Mistrz" to tylko wszystko krytykuje... a bo mu się screen z sosenkami nie spodobał...
to może "Mistrz" sam coś wymyśli??
_________
Ja osobiście pracuje nad paroma screenami które tu pokarze, to będzie mega xD
Image
Image
sirLeon93

Post by sirLeon93 »

Dobra, dobra Mistrzu. Może i było tu 10 stron niepotrzebnych, ale z 10 znajdzie się z dobrymi pomysłami. Wiadomo, że to jest tylko takie gadanie i większość tego nie wejdzie w życie, ale się chłopaki starają. Widzę, że większość ludzi nie potrafi zaakceptować zmian jakie nastąpiły w świecie DSJ-napływu nowych ludzi. Niech się zaczną przyzwyczajać. Z resztą jak wyjdzie full to będzie więcej tematów do gadania, więc ten Wasz domniemany spam jaki teraz tu panuję, nie będzie już taki powszechny bo będzie o czym gadać, o czymś konkretnym. Dziękuję.
Image
Ralph K.
Moderator

Post by Ralph K. »

sirLeon93 wrote:Dobra, dobra Mistrzu. Może i było tu 10 stron niepotrzebnych, ale z 10 znajdzie się z dobrymi pomysłami. Wiadomo, że to jest tylko takie gadanie i większość tego nie wejdzie w życie, ale się chłopaki starają. Widzę, że większość ludzi nie potrafi zaakceptować zmian jakie nastąpiły w świecie DSJ-napływu nowych ludzi. Niech się zaczną przyzwyczajać. Z resztą jak wyjdzie full to będzie więcej tematów do gadania, więc ten Wasz domniemany spam jaki teraz tu panuję, nie będzie już taki powszechny bo będzie o czym gadać, o czymś konkretnym. Dziękuję.
Wojtku, dlatego usunąłem to, co potrzebne i jedziecie dalej. Tylko proszę o jedno. Nie mów: DOMNIEMANY SPAM. Bo jak nazwiesz, na ten przykład, wklejanie rynsztokowych zapisów czata?

Napływ nowych ludzi nie ma tu NIC do rzeczy. Bo problem poziomu wypowiedzi w polskim wątku sięga DSJ3, w "czwórce" tylko się nasilił. Wystarczy przejrzeć wątki dla Austryjaków, Finów, Norwegów, itp. by widzieć jasną, klarowną różnicę w kulturze wypowiedzi. I do tego dążę, by u nas też tak było.

Nie traktuj więc tego jak "tępienie nowych".
Image
sirLeon93

Post by sirLeon93 »

Ralph K. wrote:
sirLeon93 wrote:Dobra, dobra Mistrzu. Może i było tu 10 stron niepotrzebnych, ale z 10 znajdzie się z dobrymi pomysłami. Wiadomo, że to jest tylko takie gadanie i większość tego nie wejdzie w życie, ale się chłopaki starają. Widzę, że większość ludzi nie potrafi zaakceptować zmian jakie nastąpiły w świecie DSJ-napływu nowych ludzi. Niech się zaczną przyzwyczajać. Z resztą jak wyjdzie full to będzie więcej tematów do gadania, więc ten Wasz domniemany spam jaki teraz tu panuję, nie będzie już taki powszechny bo będzie o czym gadać, o czymś konkretnym. Dziękuję.
Wojtku, dlatego usunąłem to, co potrzebne i jedziecie dalej. Tylko proszę o jedno. Nie mów: DOMNIEMANY SPAM. Bo jak nazwiesz, na ten przykład, wklejanie rynsztokowych zapisów czata?

Napływ nowych ludzi nie ma tu NIC do rzeczy. Bo problem poziomu wypowiedzi w polskim wątku sięga DSJ3, w "czwórce" tylko się nasilił. Wystarczy przejrzeć wątki dla Austryjaków, Finów, Norwegów, itp. by widzieć jasną, klarowną różnicę w kulturze wypowiedzi. I do tego dążę, by u nas też tak było.

Nie traktuj więc tego jak "tępienie nowych".
OK. Zrozumiałem.
Image
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

Oto moje pomysły!!! Moje prace!!! :D
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

fajne :D to z tym napisem lahti na buli to właśnie mówiłem kiedyś że by się przydało :)
Locked