[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
radeksar1995 od razu widac, ze Ty kochasz ta gre i zrobisz wszystko dla niej ; ) ale to dobrze nawet jak Ci cos wyjdzie zle to szacun za chceci i poswiecony czas
P.S pojawi sie dzis ktos na czacie dodam tylko ,ze Bartus banuje jak mu sie cos nie podoba ; )
P.S pojawi sie dzis ktos na czacie dodam tylko ,ze Bartus banuje jak mu sie cos nie podoba ; )
-
matmatrix, ja dzisiaj do Jussiego napiszę, ale dobrze by było by ktoś prócz mnie też coś nawiązał do tego. 

-
A ja bym chciał, aby w grze było mniej więcej takie coś
a dokładnie trener machający flaga
http://zapodaj.net/d0fa16032a89.jpg.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
A co do skoczków na górze, to problemem nie jest ich tam wstawienie, tylko ich budowa
skoczek którym skaczemy ma najbardziej skomplikowana geometrie z pośród wszystkich elementów w grze,
i dodanie kilku takich drastycznie spowolni grę nie mówiąc już o lagach...
Może od czasu gdy ten pomysł został zamieszczony na stronę, prawdopodobnie Jussi coś wykombinował
Ale nic mi na ten temat nie wiadomo, zobaczymy !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
A co do skoczków na górze, to problemem nie jest ich tam wstawienie, tylko ich budowa
skoczek którym skaczemy ma najbardziej skomplikowana geometrie z pośród wszystkich elementów w grze,
i dodanie kilku takich drastycznie spowolni grę nie mówiąc już o lagach...
Może od czasu gdy ten pomysł został zamieszczony na stronę, prawdopodobnie Jussi coś wykombinował

Ale nic mi na ten temat nie wiadomo, zobaczymy !
Last edited by liverpoolkd14 on 03 Jul 2011, 20:46, edited 3 times in total.
-
Zrobiłem ostatni widok, tak żeby były trzy perspektywy dla Jussiego:
http://zapodaj.net/dbfd50096b2b.png.html
dudolinho90 ja poprostu lubię projektować, a to prawie jak projekt, sam nie potrafię robić gry, to staram się dać dobre wskazówki. Poprostu coś z tego wychodzi, albo nie
dudolinho90 ja poprostu lubię projektować, a to prawie jak projekt, sam nie potrafię robić gry, to staram się dać dobre wskazówki. Poprostu coś z tego wychodzi, albo nie

-
Ooo dzięki za wykorzystanie mojego pomysłu, chyba że nie natrafiłeś na mój post, w każdym razie o tym samym dzisiaj wspominałem, też o tym napiszę Jussiemu, zresztą poproszę go, żeby tu zajrzał jak ma czas.
-
bardzo pięknie ci to wyszło. Wyślij to Jussiemu a napewno wstawi ten pomysł do gry.radeksar1995 wrote:Zrobiłem ostatni widok, tak żeby były trzy perspektywy dla Jussiego:
Mateusz Marciniak POL
Online peak: 1821
World Cup 2014/2015 - 5. place
World Cup 2013/2014 - 7. place
-
liverpoolkd14 wrote:A ja bym chciał, aby w grze było mniej więcej takie cośa dokładnie trener machający flaga
i dodanie kilku takich drastycznie spowolni grę nie mówiąc już o lagach
Dobry pomysł

Mateusz Marciniak POL
-
wszystkie te pomysly sa dobre ale pewnie gorzej z realizacja ich ; ) mi tam do pełni szczescia wystarczy CPU w tle i nowe skocznie a bd szczesliwy ; )
-
Liverpoolkd14 nie chodzi o takich skoczków, tylko takich jak jest widownia
oni się nie muszą ruszać. Jak to często mówi dziewczyna po prostu bądź, albo wystarczy że jesteś
Wystarczy że będą 
Dudolinho, mi też by to wystarczyło, ale spróbujmy wyciągnąć z tej gry ile się da, nie zapominając o tym że to dsj czyli liczy się zabawa

Dudolinho, mi też by to wystarczyło, ale spróbujmy wyciągnąć z tej gry ile się da, nie zapominając o tym że to dsj czyli liczy się zabawa

-
ja wiem o co chodzi bo sam to zaproponowałemradeksar1995 wrote:Liverpoolkd14 nie chodzi o takich skoczków, tylko takich jak jest widowniaoni się nie muszą ruszać. Jak to często mówi dziewczyna po prostu bądź, albo wystarczy że jesteś
Wystarczy że będą

-
To jeśli Jussi nie ma wiecznie czasu to znaczy, że pracuje nad grą. Wnioskując. Przez te 3 miesiące Jussi zdążył zrobić wszystkie skocznie, no może 3/4. A jeśli już zrobił skocznie to niech wprowadza do DSJ 4 nasze pomysły.
Mateusz Marciniak POL
-
On ma swój własny sposób na tworzenie skoczni co w rzeczywistości nie zajmuje mu to dużo czasu...
to się nieźle składa bo też jestem wariatem bramkarzemradeksar1995 wrote:Jestem "wariatem" jak każdy bramkarzbulwa11 wrote: nie mów że jesteś bramkarzem i lubisz warunki deszczowe![]()
Niektórzy może wiedzą o czym mówię ale lubię, bo w słoneczny dzień jest bardziej duszno i znacznie szybciej się męczę, tak na marginesie to kocham takie warunki jak są teraz. Dwie pary spodni bramkarskich, trzy bluzy, czapka i normalnie robisz co chcesz. Najlepiej mi się w takich warunkach broni przykład na 20 karnych obroniłem 13, a normalnie na 40 miałbym problem uzbierać 15
![]()

-
Super wbij na ten cały czat to sobie pogadamy
9645664 moje gg dla tych co chcą na luzie pogadać o dsj

Jest nas 3bulwa11 wrote:to się nieźle składa bo też jestem wariatem bramkarzemradeksar1995 wrote:Jestem "wariatem" jak każdy bramkarzbulwa11 wrote: nie mów że jesteś bramkarzem i lubisz warunki deszczowe![]()
Niektórzy może wiedzą o czym mówię ale lubię, bo w słoneczny dzień jest bardziej duszno i znacznie szybciej się męczę, tak na marginesie to kocham takie warunki jak są teraz. Dwie pary spodni bramkarskich, trzy bluzy, czapka i normalnie robisz co chcesz. Najlepiej mi się w takich warunkach broni przykład na 20 karnych obroniłem 13, a normalnie na 40 miałbym problem uzbierać 15
![]()
i deszcz to moja wymarzona pogoda do bronienia