[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Locked
dudolinho90

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by dudolinho90 »

radeksar1995 od razu widac, ze Ty kochasz ta gre i zrobisz wszystko dla niej ; ) ale to dobrze nawet jak Ci cos wyjdzie zle to szacun za chceci i poswiecony czas
P.S pojawi sie dzis ktos na czacie dodam tylko ,ze Bartus banuje jak mu sie cos nie podoba ; )
Image

Image
amadeusz95

Post by amadeusz95 »

matmatrix, ja dzisiaj do Jussiego napiszę, ale dobrze by było by ktoś prócz mnie też coś nawiązał do tego. :)
liverpoolkd14

Post by liverpoolkd14 »

A ja bym chciał, aby w grze było mniej więcej takie coś ;) a dokładnie trener machający flaga
http://zapodaj.net/d0fa16032a89.jpg.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A co do skoczków na górze, to problemem nie jest ich tam wstawienie, tylko ich budowa
skoczek którym skaczemy ma najbardziej skomplikowana geometrie z pośród wszystkich elementów w grze,
i dodanie kilku takich drastycznie spowolni grę nie mówiąc już o lagach...

Może od czasu gdy ten pomysł został zamieszczony na stronę, prawdopodobnie Jussi coś wykombinował ;)
Ale nic mi na ten temat nie wiadomo, zobaczymy !
Last edited by liverpoolkd14 on 03 Jul 2011, 20:46, edited 3 times in total.
Kowalbeats _ blz
http://www.soundcloud.com/kowalbeats

Gmina Lubawka!
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Zrobiłem ostatni widok, tak żeby były trzy perspektywy dla Jussiego:
http://zapodaj.net/dbfd50096b2b.png.html

dudolinho90 ja poprostu lubię projektować, a to prawie jak projekt, sam nie potrafię robić gry, to staram się dać dobre wskazówki. Poprostu coś z tego wychodzi, albo nie :)
amadeusz95

Post by amadeusz95 »

Ooo dzięki za wykorzystanie mojego pomysłu, chyba że nie natrafiłeś na mój post, w każdym razie o tym samym dzisiaj wspominałem, też o tym napiszę Jussiemu, zresztą poproszę go, żeby tu zajrzał jak ma czas.
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

radeksar1995 wrote:Zrobiłem ostatni widok, tak żeby były trzy perspektywy dla Jussiego:
http://zapodaj.net/dbfd50096b2b.png.html

dudolinho90 ja poprostu lubię projektować, a to prawie jak projekt, sam nie potrafię robić gry, to staram się dać dobre wskazówki. Poprostu coś z tego wychodzi, albo nie :)
bardzo pięknie ci to wyszło. Wyślij to Jussiemu a napewno wstawi ten pomysł do gry.
Mateusz Marciniak POL

Online peak: 1821
World Cup 2014/2015 - 5. place
World Cup 2013/2014 - 7. place
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

liverpoolkd14 wrote:A ja bym chciał, aby w grze było mniej więcej takie coś ;) a dokładnie trener machający flaga
http://zapodaj.net/d0fa16032a89.jpg.html

A co do skoczków na górze, to problemem nie jest ich tam wstawienie, tylko ich budowa
skoczek którym skaczemy ma najbardziej skomplikowana geometrie z pośród wszystkich elementów w grze,
i dodanie kilku takich drastycznie spowolni grę nie mówiąc już o lagach

Dobry pomysł :D
Mateusz Marciniak POL

dudolinho90

Post by dudolinho90 »

wszystkie te pomysly sa dobre ale pewnie gorzej z realizacja ich ; ) mi tam do pełni szczescia wystarczy CPU w tle i nowe skocznie a bd szczesliwy ; )
Image

Image
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Liverpoolkd14 nie chodzi o takich skoczków, tylko takich jak jest widownia :D oni się nie muszą ruszać. Jak to często mówi dziewczyna po prostu bądź, albo wystarczy że jesteś ;) Wystarczy że będą :D
Dudolinho, mi też by to wystarczyło, ale spróbujmy wyciągnąć z tej gry ile się da, nie zapominając o tym że to dsj czyli liczy się zabawa :)
liverpoolkd14

Post by liverpoolkd14 »

radeksar1995 wrote:Liverpoolkd14 nie chodzi o takich skoczków, tylko takich jak jest widownia :D oni się nie muszą ruszać. Jak to często mówi dziewczyna po prostu bądź, albo wystarczy że jesteś ;) Wystarczy że będą :D
Dudolinho, mi też by to wystarczyło, ale spróbujmy wyciągnąć z tej gry ile się da, nie zapominając o tym że to dsj czyli liczy się zabawa :)
ja wiem o co chodzi bo sam to zaproponowałem ;) Ale Jussi odparł ze nie są najlepszej jakości...
Kowalbeats _ blz

Gmina Lubawka!
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

To jeśli Jussi nie ma wiecznie czasu to znaczy, że pracuje nad grą. Wnioskując. Przez te 3 miesiące Jussi zdążył zrobić wszystkie skocznie, no może 3/4. A jeśli już zrobił skocznie to niech wprowadza do DSJ 4 nasze pomysły.
Mateusz Marciniak POL

liverpoolkd14

Post by liverpoolkd14 »

On ma swój własny sposób na tworzenie skoczni co w rzeczywistości nie zajmuje mu to dużo czasu...
Kowalbeats _ blz

Gmina Lubawka!
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

radeksar1995 wrote:
bulwa11 wrote: nie mów że jesteś bramkarzem i lubisz warunki deszczowe :D :D
Jestem "wariatem" jak każdy bramkarz ;) Niektórzy może wiedzą o czym mówię ale lubię, bo w słoneczny dzień jest bardziej duszno i znacznie szybciej się męczę, tak na marginesie to kocham takie warunki jak są teraz. Dwie pary spodni bramkarskich, trzy bluzy, czapka i normalnie robisz co chcesz. Najlepiej mi się w takich warunkach broni przykład na 20 karnych obroniłem 13, a normalnie na 40 miałbym problem uzbierać 15 ;)
to się nieźle składa bo też jestem wariatem bramkarzem :D i deszcz to moja wymarzona pogoda do bronienia :D
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Super wbij na ten cały czat to sobie pogadamy :P 9645664 moje gg dla tych co chcą na luzie pogadać o dsj
pPrusio98

Post by pPrusio98 »

bulwa11 wrote:
radeksar1995 wrote:
bulwa11 wrote: nie mów że jesteś bramkarzem i lubisz warunki deszczowe :D :D
Jestem "wariatem" jak każdy bramkarz ;) Niektórzy może wiedzą o czym mówię ale lubię, bo w słoneczny dzień jest bardziej duszno i znacznie szybciej się męczę, tak na marginesie to kocham takie warunki jak są teraz. Dwie pary spodni bramkarskich, trzy bluzy, czapka i normalnie robisz co chcesz. Najlepiej mi się w takich warunkach broni przykład na 20 karnych obroniłem 13, a normalnie na 40 miałbym problem uzbierać 15 ;)
to się nieźle składa bo też jestem wariatem bramkarzem :D i deszcz to moja wymarzona pogoda do bronienia :D
Jest nas 3 :D Też jestem bramkarzem, lubie deszcz i błoto, ale ostatnio częściej gram na Orliku i tam zostaje tylko deszcz :)
Locked