[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Raczej nie piszę nic na forum, a tylko czytam, ale aż głowa boli jak czytam co wy chcecie... Ludzie, właśnie w dsj chodziło zawszę o grywalność która była jedyna w swoim rodzaju... A wy chcecie zrobić z dsj, jakąś napchaną grę nie wiadomo czym... Rozumiem, że niektóre dodatki są fajne, i też mi się podobają, ale bez przesady...
I tak DSJ4 jest świetne.
I tak DSJ4 jest świetne.
-
OK, pozostańmy przy kibicach, kasakch "szachownica", no ale można by zrobić coś na zasadzie że ustawiasz na tej skoczni dwa kokursy, na tej trzy, a na tej jeden, tak jak jest na przykład w ga-pa 1 konkurs, a w kuusamo dwa, Planica to czasem trzy konkursy, albo w tym sezonie Wielka Krokiew.
Dla mnie i tak że są Kibice to jest mega wypas, i tyle mi starcza, tak samo jak kaski z flagą, więc to mogło by być bez zmian, ale akurat podoba mi się wybieranie ile na danej skoczni ma być konkursów, i tutaj byłbym za.
-
- Site Admin
Pracuję nad tym.radeksar1995 wrote:no ale można by zrobić coś na zasadzie że ustawiasz na tej skoczni dwa kokursy, na tej trzy, a na tej jeden, tak jak jest na przykład w ga-pa 1 konkurs, a w kuusamo dwa, Planica to czasem trzy konkursy, albo w tym sezonie Wielka Krokiew.
haha widzicie, tak spamowaliśmy w tych polskich forach, że az Jussi Koskela nauczył się Polskiego ;D
No i okazuje się że Jussi Koskela umie Polskimlody5 wrote:haha widzicie, tak spamowaliśmy w tych polskich forach, że az Jussi Koskela nauczył się Polskiego ;D
w takim razie po co mu tłumacz z Anglika na Polaka?dsj 4 wrote:No i okazuje się że Jussi Koskela umie Polskimlody5 wrote:haha widzicie, tak spamowaliśmy w tych polskich forach, że az Jussi Koskela nauczył się Polskiego ;D
Może nie do końca umie Polski albo tłumaczy w translatorzemlody5 wrote:w takim razie po co mu tłumacz z Anglika na Polaka?dsj 4 wrote:No i okazuje się że Jussi Koskela umie Polskimlody5 wrote:haha widzicie, tak spamowaliśmy w tych polskich forach, że az Jussi Koskela nauczył się Polskiego ;D
-
No właśnie dlaczego Jussi szukał tłumacza?
Mateusz Marciniak POL
Online peak: 1821
World Cup 2014/2015 - 5. place
World Cup 2013/2014 - 7. place
-
dsj 4 tłumacz zawsze jakieś błędy robi, a więc odpada.
A może poprostu Jussi jest pół polakiem, a pół finem
A może poprostu Jussi jest pół polakiem, a pół finem

Mateusz Marciniak POL
dokładnie. ale i tak brawka dla Pana Jussiego za odważenie się napisać coś w PL w Polskim temacie
ja bym nie odważył się napisać niczego po fińsku w fińskim temacie, a on tutaj... xD

-
Dla kamuflażu ;D Już kiedyś ktoś pisał że możliwe że Jussi umie nasz język, a przynajmniej pisze zgodnie z zasadami ortografi i interpunkcji
Dobrze, że zagląda do naszego tematu i wyłapuje takie pomysły bo przynajmniej to że o nich tutaj piszemy nie idzie na daremno 

-
hehe młody5 dobre xD Już nie mogę się doczekać DSJ 4 FV. Ale mamy info że Jussi pracuje nad tym że ilość konkursów będzie można wybrać 
Fajnie by było, gdyby Jussi poprawił jeszcze błąd w sprawie pauzy w czasie rozgrywania konkursu, lub praktyki. Załóżmy, że ide do kuchni albo do klopa na chwilę i włączam pauze, a tu tak jakby nie było pauzy. Mam nadzieję że wiecie o co chodzi?
Oby Jussi to poprawił.

Fajnie by było, gdyby Jussi poprawił jeszcze błąd w sprawie pauzy w czasie rozgrywania konkursu, lub praktyki. Załóżmy, że ide do kuchni albo do klopa na chwilę i włączam pauze, a tu tak jakby nie było pauzy. Mam nadzieję że wiecie o co chodzi?
Oby Jussi to poprawił.

Mateusz Marciniak POL
-
zaraz na na moim kanale TheMrSkiBar2 na YouTubie szkolenie oraz rekordy w DSJ4