Polish order form/Polski formularz zamówienia.
-
-
-
Tego niestety nie wiem. Pamietam jednak jak sam zamawialem poprzez paypal, to tuz przed akceptacja platnosci byly rubryczki (w tym z imieniem i nazwiskiem do zmiany). Na stronie http://www.mediamond.fi/dsj4/buy/ jest napisane cos takiego:
Wiec po zmianie powinno byc na Twoje imie i nazwisko.If you buy DSJ4 to another person please enter the name of the recipient to the shipping address details, so that the registration key will be made on his / her name.
Tak, przy zakładaniu nie trzeba dodawać karty. Posiadanie karty przypisanej do konta jest opcją.cruzzz112 wrote:Czyli przy zakładaniu konta nie podawać numeru karty i tego cvv2 i później będzie się dało przelać pieniądze za pomocą przelewu pocztowego na PayPala?
Sorry za tyle pytań ale nie wiem nic o PayPalu i chcę się zorientować
Re: Polish order form/Polski formularz zamówienia.
Nie trzeba mieć karty żeby mieć paypala ;D Ja ostatnio kupiłem klucz i cały zabieg od momentu założenia konta do momentu przyjścia klucz zajął 15 minut
A naprawdę warto!

Tak gdyby ktoś miał jakieś opory bo konto ma na kogoś innego, czy coś, to od razu dodaję, że po wysłaniu maila do Jussi'ego bardzo szybko poprawi lub zmieni konkretne dane. Ja np. przy zamawianiu zapomniałem zmienić narodowości z FIN na POL w formularzu i po wysłaniu maila bardzo szybko zostało to skorygowane i potwierdzone mailem do mnie
Jussi zawsze chętnie pomaga 

Registered Player
Ja w końcu umrę przez ten zasrany klucz! Teraz jak chcę dostać dane na jakie konto przelac pieniadze to musze podac numer karty klienta, ktorego w papierach nie da sie znaleźć