POLAND ; National Tournament - after 16 tournaments

Discussion about online/offline tournaments.
sajdor

Post by sajdor »

wrooooooooć, nie ma 2 miejsca, jest od razu 3
Lukasz Stanczak
Chabiker

Post by Chabiker »

to wie kazdy, napisz jaka masz propozycje w zamian :?:
________
MARIJUANA MEDICAL
Last edited by Chabiker on 24 Feb 2011, 16:25, edited 1 time in total.
Chabiker

Post by Chabiker »

tak pozatym to byloby milo gdyby dolaczyli sie pozostali do dyskusji, a jesli nie to niech Artur zadecyduje ostatecznie sam, ja na 1 miejsce nie jestem zachlanny moge miec drugie skoro Lukaszowi tak przeszkadza ze nie ma 2 miejsca wcale..... sam juz nie wiem
________
Magic Flight
Last edited by Chabiker on 24 Feb 2011, 16:25, edited 1 time in total.
artsz

Post by artsz »

Tak inni też mogliby się wypowiedzieć ... cóż
obecnie rozważam dwie mozliwości

1. Zaliczyć wyniki po 29 skoczniach
2. Zaliczyć wyniki sedziowskie podane w jednym z moich poprzednich postów

nie ;liczę na głosowanie ale wypowiedzi chętnie poczytam gdyż na trzy konkursy wszystkie odbyły sięz problemami i trzeba znaleźć rozwiązanie

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI :lol:
sajdor

Post by sajdor »

mi sie ciezko wypowiedziec, wiadomo fajnie by bylo gdyby po 29 zostalo zaliczone ale to jest idealne rozwiazanie gdyby wsszystkich wywalilo, wiec ja sie poporzadkuje kazdej decyzji
Lukasz Stanczak
greg

Post by greg »

a mnie wywaliło w połowie turnieju i co mam powiedziec
artsz

Post by artsz »

Ważne proszę przeczytać

Na walnym posiedzeniu komisja sędziowska w składzie : ja , ja i ja
podjeła decyzję w sprawie wyników turnieju 3 zaliczanego do klasyfikacji Pucharu Polski

" Na podstawie art.6 pkt 1 regulaminu (który nie pamiętamy co stanowi ale chyba to o co chodi ) rozgrywek Pucharu Polski kolegium sędziowskie postanawia zaliczyć do Klasyfikacji Generalnej Pucharu Polski 2007 wyniki osiągniętę przez zawodników po 29 skoczniach , czyli przed tragicznymi wypadkami które miały miejsce później . Decyzja kolegium sędziowskiego jest ostateczna i nie przysługują od niej odwołania . "

w związku z powyższą decyją Klasyfikacja Generalna Pucharu Polski 2007 po 3 turniejach ma zostać ogłoszona najpóźniej do godziny 18.00 25,04,2007 z uwzględnieniem wyników turnieju trzeciego jak kolegium postanowiło .

Jednocześnie Kolegium Sędziowskie zatroskane o dalsze wyniki uzyskiwane w rozgrywkach postanawia wprowadzić zasadę regulującą skutki problemów z łączem internetowym jak następuje :

1. Zawodnicy którzy opuścili rywalizację w czasie trwania poszczególnych turniejów z powodów technicznych nie będą klasyfikowani w klasyfikacji końcowej właściwego turnieju z wyłaczeniem przypadków opisanych poniżej..
2. Zawodnik kóry opuści rozgrywki przed ich zakończeniem ma prawo do złożenia pisemnej reklamacji na forum mediamond.fi w terminie do 24 godzin od zakończenia turnieju. Reklamacja musi zawierać scren z tabeli lub wskazywać jego umiejscowienie w sieci internetowej przed opuszczeniem konkursu potwierdzający ilośc zdobytych punktów do momentu opuszczenia turnieju .
a. Reklamacje bez screna nie będą uwzględniane .Zawodnik ma prawo do korzystania ze wszystkich dostępnych screnów; w celu potwierdzenia zdobytych punktów
b. Z chwilą potwierdzenia zdobytych punktów zawodnik zostanie sklasyfikowany w klasyfikacji końcowej turnieju zgodnie z ilością potwierdzonych punktów .W związku z powyższym w interesie każdego zawodnika leży wykonywanie screnów w czasie trwania turnieju
c. Nie dopuszcza się sumowania punktów przed opuszczeniem turnieju i po ponownym przyłaczeniu się do gry do momentu stworzenia przez dostwcę gry takiej możliwości .Jeżeli zawodnik ponownie przyłaczy się do gry a problem będzie występował nadal zawodnik nadal ma prawo do złożenia reklamacji dotyczącej ilości zdobytych punktów przed pierwszym opuszczeniem gry.
W tym wypadku w klasyfikacji końcowej zostaną uwzględnione punkty potwierdzone przed opuszczeniem gry jeżeli zawodnik nie przyłączył się ponownie lub punkty zdobyte po ponowym przyłaczenu ale bez uwzględnienia punktów przed opuszczeniem gry.
3.W przypadku opuszczenia turnieju przez co najmniej 5 zawodników w tym samym czasie ( jedna rozgrywka ) ale po zakończeniu 18 rozgrywek w klasyfiakcji końcowej zostaną uwzględnione wyniki tabeli turnieju z rozgrywki poprzedzającej opuszczenie gry.
4.W przypadku opuszczenia turnieju przez co najmiej 5 zawodników w tym samym czasie ( jedna rozgrywka ) przed zakończeniem 18 rozgrywki w klasyfikacji końcowej zostaną uwzględnione wyniki po rozegraniu całego turnieju czyli 32 skoczniach . Wtym przypadku zawodnik ma możliwość złożenia reklamacji lub ponownego przyłaczenia się do gry .
5.Sprawy nieuregulowane będą omawiane indywidualnie jednak głos decydujący posiada Kolegium Sędziowskie .

Regulamin punktacji wchodzi w życie z dniem 25,04,2007 i nie ma zastosowania do poprzedzających turniejów , jest jedynie wynikiem wypadów tam zaistniałych i ma na celu uregulowanie związanych z tym problemów .

Regulamin jest otwarty i może być modyfikowany po uprzednim przedyskutowaniu na forum mediamond.fi powstających problemów , jednak nigdy nie będzie działał wstecz .

Pytania i interpelacje proszę składać na forum .

pozdrawiam artur

Michał proszę usuń wyniki po 32 skoczniach z trzeciego turnieju , ważne pozostają po 29 skocznaich
greg

Post by greg »

fre
greg

Post by greg »

frele morele wywaliło to wywaliło a nie kombinowac zaliczyc wyniki po 32 i do dupy z komisją sedziowską kazdego szkoda
artsz

Post by artsz »

zawsze możesz się nie zgadzać :lol: ale trele morele to trele morele
Michal Muchajer

Post by Michal Muchajer »

artsz wrote:ale mam nadzieję Michał że nie masz żalu , my akurat walczyliśmy do końca ( ciężko było odrobić mi te 60 pkt straty ) ,wydaje mi się że główny problem wiązał się z rywalizacją bezpośrednią osób które wywaliło. Jeśli masz inne zdanie to chętnie poczytam .
pozdrawiam artur
zrobilem sobie maly urlop...a po powrocie takie rzeczyy...:
oczywiscie ze nie mialem zadnego zalu - walczylismy do konca uczciwie i wolalbym miec czwarte uczciwe miejsce niz trzecie wywalczone jakos bocznymi drzwiami ktore teraz mi przysluguje :/ co sie wogle Artur wydarzylo ze zmieniles decyzje ? na serio usuwac screna ?
artsz

Post by artsz »

@ Michał
Pomyślałem że najważniejsze to być konsekwentnym i iść z duchem rywalizacji sportowej :lol: ( hm jak fajnie zabrzmiało ) . Ustaliłem piętnaskę i z czasem zaczeła mi sięwydawać trochę dziwna jakaś taka naciągana na potzreby zadowolenia wszystkich , a sport taki nie jest , zawsze ktoś wygrywa ale też zawsze ktoś przegrywa. rozegranych zostało dość dużo skoczni i każdy miał swój czas ( ja też ) na odrobienie strat . Tych 29 skoczni to byłą uczciwa rywalizacja a ustalanie wyników trochę naciągane ,a poza tym czy zdobył bym wystarczającą ilośc pkt gdyby pozostałych nie wywaliło . Sądzę że zaliczenie po 29 to najbardziej uczciwe wyjście .A Twoje 3 miejsce jest bardziej trzecie niż moje trzecie .

a trele morele moze trochę pomogą nastepnym razem :lol: :lol:
I believe i can fly , I believe touch the sky
Michal Muchajer

Post by Michal Muchajer »

Artur gdzie byles ? :)

zamiescilem dwa screny jeden koncowy i jeden jak wywalilo KK
krzysiek.kol

Post by krzysiek.kol »

to tak na gorąco po turnieju 30-04-2007.
gratulacje dla zwycięzcy :)

ja ze swojej strony żałuje że mnie wywaliło w trakcie 30 konkursu, zgodnie z regulaminem pkt. 2 załączam zrzut ekranu zawierający moją punktację przed utratą połączenia. liczę, że zostanie zaliczona do ogólnej klasyfikacji PP

*edit* widze, że Michał Muchajer zamiescił screen gdzie jest moja punktacja, więc usuwam stąd zrzut ekranu
Last edited by krzysiek.kol on 30 Apr 2007, 22:14, edited 2 times in total.
sajdor

Post by sajdor »

nie bede przeklinal, aczkolwiek caly moj pos moglby skladac sie wylacznie z przeklenst, takich cudow z wiatrem to nigdzie jeszcze nie widzialem, nawet na srodowo-sobotnich pucharach, ciekawe jkiedy ja bede mial taki puchar gzdie mi powieje caly czas lepiej niz innym. odpowiedz prosta: NIGDY! no ale graty dla podiumowiczow
Lukasz Stanczak
Post Reply