LEHDISTÖTIEDOTE 25.11.2005
Julkaisuvapaa heti

Yhteyshenkilö: Jussi Koskela
Yritys: Mediamond Tmi
Sähköposti: jussi.koskela@mediamond.fi

Press Release in English

Uusia mäkiä Deluxe Ski Jump 3 -mäkihyppypeliin

Espoo 25.11.2005 -- Mediamond Tmi julkaisi tänään 16 uutta mäkeä suosittuun Deluxe Ski Jump 3 -PC-peliinsä. Mäet sijoittuvat pääosin pienempiin mutta kuitenkin perinteisiin mäkihyppymaihin ja ovat kooltaan 85 metristä aina 278 metriin. Pelin uusi, yhteensä 32 mäkeä kattava kokoversio sekä neljä mäkeä sisältävä ilmainen näyteversio ovat saatavilla Mediamondin kotisivuilta osoitteesta http://www.mediamond.fi.

Mediamond on päivittänyt Deluxe Ski Jump 3 -peliä vuonna 2004 tapahtuneen julkaisun jälkeen jo neljään otteeseen aktiiviselta pelaajakunnalta saadun palautteen perusteella. Merkittävimpiä uudistuksia ovat olleet muun muassa kesämäet, zoomattavat kamerakulmat, grafiikkaparannukset, pelitilanteen tallennusmahdollisuus sekä käännökset yhteensä kuudelle kielelle. Lisää päivityksiä on luvassa myös jatkossa.

Mediamond Tmi

Mediamond Tmi on vuonna 2000 perustettu suomalainen pelialan yritys, joka tuottaa mukaansatempaavia, laadukkaita shareware-pelejä. Mediamondin toiminnasta vastaa yrityksen perustanut Jussi Koskela. Mediamond on kehittänyt ja julkaissut kolme peliä paljon ylistetyssä Deluxe Ski Jump - mäkihyppypelisarjassa.


# # #

Lisätietoja Deluxe Ski Jump 3 -pelistä:

Sähköposti:
jussi.koskela@mediamond.fi

Yrityksen kotisivut:
http://www.mediamond.fi

Deluxe Ski Jump 3 -peli:
http://www.mediamond.fi/dsj3/

Pelin ilmainen näyteversio:
http://www.mediamond.fi/dsj3/downloads/

Kuvia pelistä:
http://www.mediamond.fi/dsj3/gallery/