[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Locked
Bartek5035

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by Bartek5035 »

nooo na YouYube wrzuciłem setny film :D
Możecie mi pogratulować!
http://www.youtube.com/watch?v=84Zh0cBFGpI
<urodziny><winko>
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
Mistrz

Post by Mistrz »

Dydux666 wrote:Nie było mnie na forum przez dwa tygodnie, streści mi ktoś (tak w jednym poście) co się działo?
Proszę bardzo. Streszczenie ostatnich dwóch tygodni: nic.
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Lol, jak czytam takie posty to się zastanawiam czy napewno to jest forum mediamond/DSJ4 :/ Co mnie interesuje czy chcesz głosować na tę czy inną partię, albo wogóle nie pójdziesz... Chcesz dyskutować o wyborach to wejdź na forum o wyborach a nie o dsj, albo piszesz że konkurs następny w szczyrku w środę o 17, chyba o tym wiemy... To się tyczy wszystkich, pełno śmieci a nie postów... Bartek się chwali że 100 filmów wrzucił na YT, to napisz o tym na YT a nie tutaj... Myślę że albo należy zablokować ten temat, albo połowę osób zbanować, chyba że się ogarniecie ale w to wątpię bo już 3 temat zakładacie żeby gadać, a jak się okazuje nie macie o czym gadać...

Edit:
Tak jasne, twój post był jeszcze bardziej zbędny, ale tutaj każdy widzi wszystko wokół siebie wporządku, myślę że fajnie kiedy można pogadać po Polsku, ale to co się dzieje ostatnio to niestety kompromitacja \|/
Last edited by radeksar1995 on 17 Jul 2011, 21:12, edited 1 time in total.
skorpios

Post by skorpios »

radeksar1995 wrote:Lol, jak czytam takie posty to się zastanawiam czy napewno to jest forum mediamond/DSJ4 :/ Co mnie interesuje czy chcesz głosować na tę czy inną partię, albo wogóle nie pójdziesz... Chcesz dyskutować o wyborach to wejdź na forum o wyborach a nie o dsj, albo piszesz że konkurs następny w szczyrku w środę o 17, chyba o tym wiemy... To się tyczy wszystkich, pełno śmieci a nie postów... Bartek się chwali że 100 filmów wrzucił na YT, to napisz o tym na YT a nie tutaj... Myślę że albo należy zablokować ten temat, albo połowę osób zbanować, chyba że się ogarniecie ale w to wątpię bo już 3 temat zakładacie żeby gadać, a jak się okazuje nie macie o czym gadać...
nie pisz takich postow, bo to zbedny post, ich tematy sa wazniejsze :P pozdrawiam.
liverpoolkd14

Post by liverpoolkd14 »

Dobra panowie związku z tym ze mamy wakacje, a DSJ już nie długo wyjdzie, można wrzucić trochę na luz, napić się piwka, i normalne porozmawiać. Z pomysłami do DSJ narazie trzeba przystopować, bo nigdy nie wyjdzie ;) a raczej o tej grze już wiemy wszystko. Wiec ziomek wrzuć na luz i odbij od jechania po typkach. Rest in peace!
Kowalbeats _ blz
http://www.soundcloud.com/kowalbeats

Gmina Lubawka!
mlody5

Post by mlody5 »

mam do Was jedną rade - zamknąć jadaczki i czekać na FV lub NB
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

mam cały konkurs z Wisły nagrany. Gdyby ktoś chciałby się wymienić za jakiś inny cenny materiał to piszcie do Mnie
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
mask

Post by mask »

Ja tam konkurs w Wiśle urywkami oglądałem. A II serię wcale. Brat mi po konkursie powiedział: "Stoch dziewiąty". A ja z przyzwyczajenia: "A Małysz?" :P
Kajek
Moderator

Post by Kajek »

Ja jednak proponuje nie wykraczać poza tematy sportowe, dział dla polaków działem dla polaków, ale o polityce tu? po co.
http://epgaming.net/ - Jedyny aktywny turniej DSJ3 na świecie!
http://epgaming.net/ - Only active DSJ3 tournament in the world!
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

ani polityki ani handlu jakimis filmami!!
Image

Image
mlody5

Post by mlody5 »

fajny gif, tomyhy :D
mam pomysł mianowicie otwarcie telewizji internetowej DSJ4 - byłyby tam tutoriale, rekordy itd. oczywiście TV nie tylko dla PL, ale dla całego świata :D kto jest za?
majkolaj

Post by majkolaj »

witam,oglądam forum od 21 stycznia ale dopiero teraz się zarejestrowałem :)
moim zdaniem pomysł mlody5 jest bez sensu
Image
Di Stefano

Post by Di Stefano »

ja oglądam forum od pół roku ale teraz zdecydowałem się zarejestrować.
Ktoś na tym forum mówił o tym że w full powinien być system odległości np 130.5, 130.0
tak jak w rzeczywistości ale moim zdaniem to by spowodowało że na skoczni średniej jak zakopane, kiedy ktoś gra ponad 40 skoczkami wszyscy byli na max 10 miejscach ex-aequo.
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Co ty gadasz? Bez sensu... Przecież i tak pkt liczone są co pół metra, więć to nie wpływa na miejsca ex-aequo... Myślę że lepiej by było z odległościami takimi jak w rzeczywistości bo jest to bardziej przejrzyste i czytelne, a nie ktoś ma odległość xxx.99m i na forum płacze że o centymetr mu brakło do większej punktacji (chodzi o konkursy z wysyłaniem powtórek) A w centymetrach podawać powinni tylko odległość rekordu...
Di Stefano

Post by Di Stefano »

teraz jak gram na Zakopanem to mam np. 3 na pierwszym, 2 na drugim i paru jeszcze na trzecim
a jak jest co do centymetra to się jeszcze mogą wyprzedzić jak jeden skoczy 93.53 a drugi 93. 58
Last edited by Di Stefano on 18 Jul 2011, 18:56, edited 1 time in total.
Locked