Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

do tych co zakładają tematy w dalszym ciągu i piszą po polsku poza tym tematem: PRZETAŃCIE! po to jest ten wątek żeby tu pisać po PL
podusza

Post by podusza »

Sorki, że zadaje banalne pytanie, ale dopiero rozpoczynam zabawę z grą DSJ 4 i nie jestem w temacie, może ktoś wie kiedy wyjdzie beta 2, mój kolega twierdzi że jutro, co o tym sądzicie?
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Nie. Pan Jussi tego nie potwierdził, aczkolwiek beta 2 ma wyjść jeszcze w tym miesiącu 8) Myślę, że wyjdzie 31 marca o godzinie 23:59 :wink:
Skoczek12

Post by Skoczek12 »

podusza wrote:Sorki, że zadaje banalne pytanie, ale dopiero rozpoczynam zabawę z grą DSJ 4 i nie jestem w temacie, może ktoś wie kiedy wyjdzie beta 2, mój kolega twierdzi że jutro, co o tym sądzicie?
Beta2 prawdopodobnie wyjdzie w dniach 20 marca 2011 - 31 grudnia 2099
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

na 50-60% w Marcu według Jussiego
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Skoczek12 wrote:
podusza wrote:Sorki, że zadaje banalne pytanie, ale dopiero rozpoczynam zabawę z grą DSJ 4 i nie jestem w temacie, może ktoś wie kiedy wyjdzie beta 2, mój kolega twierdzi że jutro, co o tym sądzicie?
Beta2 prawdopodobnie wyjdzie w dniach 20 marca 2011 - 31 grudnia 2099
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Masz całkowitą rację.
dsj 4

Post by dsj 4 »

Adziu wrote:Odnoszę wrażenie, że DSJ z niebezpieczną szybkością zmierza do gier typu RTL skispringen. Droga do tego jeszcze daleka, ale kto wie, jak autorowi zaczniecie podsyłać kolejne "świetne" pomysły..

Jak powszechnie wiadomo fenomen deesjota polega na jego prostocie i chciałbym aby Jussi Koskela tworzył kolejne wersje w ten sam sposób co dotychczas. Amen
może ta gra będzie się nazywać Rtl Deluxe Ski Jump 4
Lipinski
Moderator

Post by Lipinski »

Jussi nie podawał oficjalnej premiery beta 2, wiec nie wiadomo, kiedy można się jej spodziewać. Wiem tylko tyle ze fizyka w 2 będzie inna, no i prawdopodobnie w finalnej tez może ulec zmianie. Co do sugerowanych propozycji przez użytkowników, raczej mało prawdopodobne żeby były one brane przez Jussiego pod uwagę, podobne było z beta 1,
Total Start WC - 109./ Wins - 56./ Marathon - 9./ Podium - 84.
TDD 2009 - 2 position
TDD 2010 - 2 position
10th Anniversary Tournamenent - 1st
Winter Cup 09/10 - 1st.
4Hills 2011 - 2 position
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Gdyby mieć wehikuł czasu i móc prznieść się wtedy, kiedy zostanie wydana ostateczna wersja DSJ 4... EEEch, te marzenia :roll:
TheSlim

Post by TheSlim »

J.MIRO wrote:Gdyby mieć wehikuł czasu i móc prznieść się wtedy, kiedy zostanie wydana ostateczna wersja DSJ 4... EEEch, te marzenia :roll:
Hehe dory sposób:P
Dragorwyin

Post by Dragorwyin »

Uwaga !

Ta informacja jest tylko dla "polaczków", którzy ciągle mają problem ze zrozumieniem tego co się do nich mówi.

Przestańce psuć opinię o Polakach, którzy i tak już na tym forum mają ją niezbyt ciekawą.
Wkurzacie wszystkich tym, że spamicie na tym forum w anglojęzycznych tematach w języku polskim. Jeśli nie macie chociaż odrobiny wiedzy o angielskim, to te forum nie jest dla was. Macie ten temat i to powinno wam wystarczyć, chociaż nie widzę powodu, aby i on istniał. I przestańce pisać posty w obu językach, bo to też jest żenujące, a takimi postami dajecie jasny znak ludziom z zagranicy, że poziom inteligencji Polaków na tym forum jest poniżej krytyki.

---
Jeśli komuś mój komentarz się nie podoba, mam to gdzieś i zatrzymajcie sobie opinie na mój temat dla siebie bo i tak je zignoruje. (nie chciałem nikogo urazić, ale taka prawda).
Image
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Dragorwyin wrote:Uwaga !

Ta informacja jest tylko dla "polaczków", którzy ciągle mają problem ze zrozumieniem tego co się do nich mówi.

Przestańce psuć opinię o Polakach, którzy i tak już na tym forum mają ją niezbyt ciekawą.
Wkurzacie wszystkich tym, że spamicie na tym forum w anglojęzycznych tematach w języku polskim. Jeśli nie macie chociaż odrobiny wiedzy o angielskim, to te forum nie jest dla was. Macie ten temat i to powinno wam wystarczyć, chociaż nie widzę powodu, aby i on istniał. I przestańce pisać posty w obu językach, bo to też jest żenujące, a takimi postami dajecie jasny znak ludziom z zagranicy, że poziom inteligencji Polaków na tym forum jest poniżej krytyki.

---
Jeśli komuś mój komentarz się nie podoba, mam to gdzieś i zatrzymajcie sobie opinie na mój temat dla siebie bo i tak je zignoruje. (nie chciałem nikogo urazić, ale taka prawda).
Swietnie. Nareszcie ktoś o tym szczerze powiedział! Well done!
Mistrz

Post by Mistrz »

Lipinski wrote:Jussi nie podawał oficjalnej premiery beta 2, wiec nie wiadomo, kiedy można się jej spodziewać. Wiem tylko tyle ze fizyka w 2 będzie inna, no i prawdopodobnie w finalnej tez może ulec zmianie. Co do sugerowanych propozycji przez użytkowników, raczej mało prawdopodobne żeby były one brane przez Jussiego pod uwagę, podobne było z beta 1,
Ale to była inna sytuacja bo przed betą1 nie mieliśmy żadnej innej wersji "czwórki". Tym razem mamy jakiś produkt jakim jest beta1 i na podstawie testów można wydać jakieś propozycje co do bety2. Poza tym kilka pomysłów Jussi przyjął więc zobaczymy.

PS: Gratuluję Małyszowi i Stochowi. Dzisiaj pokazali jak się lata ;)
Skoczek12

Post by Skoczek12 »

---
Ten temat istnieje dlatego że to forum anglojęzyczne, ale nie każdy Polak umie pisać po angielsku, a i tak 95 % tego forum to Polacy...
Artx

Post by Artx »

Skoczek12 wrote:

---
Ten temat istnieje dlatego że to forum anglojęzyczne, ale nie każdy Polak umie pisać po angielsku, a i tak 95 % tego forum to Polacy...
No i co z tego? Skoro nie umieją pisać po angielsku to niech się nie rejestrują na międzynarodowym forum.
Locked