[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Paint net i photo editor
a dało by sie to w normalnym pancie zrobićBartek5035 wrote:Paint net i photo editor
-
super robota, jakby jussi tak zrobil w dsj 4 bylo by fajnie

-
teraz bedzie wydana wersja 1.0 a nie beta 3 tak??
przynajmniej tak mi ktos powiedzial
i czy bedzie wydana 15 lipca??

a któż tak powiedział ? Bo jeśli nie Jussi to raczej jest to plotka wyssana z palca
najprawdopodobniej będzie wydana wersja 1.0daniel98511 wrote:teraz bedzie wydana wersja 1.0 a nie beta 3 tak??
dsj 4 wrote:najprawdopodobniej będzie wydana wersja 1.0daniel98511 wrote:teraz bedzie wydana wersja 1.0 a nie beta 3 tak??
skąd wiesz ? lub na jakiej podstawie przypuszczasz ?
strzelam że będzie już wydana wersja 1.0 bo gdyby miała byc beta 3 to po co by Jussi szukał tłumacza na polski w betach był angielski a polski był w fullbulwa11 wrote:dsj 4 wrote:najprawdopodobniej będzie wydana wersja 1.0daniel98511 wrote:teraz bedzie wydana wersja 1.0 a nie beta 3 tak??
skąd wiesz ? lub na jakiej podstawie przypuszczasz ?
-
Bartek fajny ten napis Lahti i te ponumerowane belki ta ręka w górze śmiesznie wygląda a linie za hs są nawet znośne ;p
Tak, jeszcze napisz, że to jest moja wina. Ja nie naspamowałem 34 stron, napisałem jeden czy dwa posty, więc jak temat zostanie zamknięty to podziękuj sobie i swoim kolegom a nie mi.amadeusz95 wrote:Hola hola panowie, co jest grane, Mistrzu napisał, że ma być po jego myśli i jest ok, [..] No nic z mojej strony wszystko, mam nadzieję, że przez jedną długą wypowiedź mistrza nie będzie ten temat zamknięty, za bezsensowne obelki, ale gdyby został temat zamknięty możemy podziękować tylko i wyłącznie Mistrzowi.... aaa i oczywiście Ralphowi K. za dokończenie dzieła - no widzisz przynajmniej Cię raz nie zignorowałem, tak jak powiedziałeś.
A ty byś lepiej słownik ortograficzny poczytał...Bartek5035 wrote:a ja widze że "Mistrz" to tylko wszystko krytykuje... a bo mu się screen z sosenkami nie spodobał...
to może "Mistrz" sam coś wymyśli??
_________
Ja osobiście pracuje nad paroma screenami które tu pokarze, to będzie mega xD

DSJ4 Texture Pack by Mistrz: http://bitshare.com/files/jmpu48wr/DSJ4 ... z.rar.html http://hostuje.net/file.php?id=b7b51ff7 ... a45abe3978
-
Mistrz, ty jesteś idealny i wszystko ładnie, pięknie robisz a my jesteśmy źli i wszystko źle robimy.Mistrz wrote:Tak, jeszcze napisz, że to jest moja wina. Ja nie naspamowałem 34 stron, napisałem jeden czy dwa posty, więc jak temat zostanie zamknięty to podziękuj sobie i swoim kolegom a nie mi.amadeusz95 wrote:Hola hola panowie, co jest grane, Mistrzu napisał, że ma być po jego myśli i jest ok, [..] No nic z mojej strony wszystko, mam nadzieję, że przez jedną długą wypowiedź mistrza nie będzie ten temat zamknięty, za bezsensowne obelki, ale gdyby został temat zamknięty możemy podziękować tylko i wyłącznie Mistrzowi.... aaa i oczywiście Ralphowi K. za dokończenie dzieła - no widzisz przynajmniej Cię raz nie zignorowałem, tak jak powiedziałeś.
A ty byś lepiej słownik ortograficzny poczytał...Bartek5035 wrote:a ja widze że "Mistrz" to tylko wszystko krytykuje... a bo mu się screen z sosenkami nie spodobał...
to może "Mistrz" sam coś wymyśli??
_________
Ja osobiście pracuje nad paroma screenami które tu pokarze, to będzie mega xD
Każdy może się pomylić . Ty się na pewno nigdy nie mylisz?!
A tak na marginesie to czy nadal uważasz, że rekordziści z DSJ-ota grają uczciwie, jeżeli tak to się mylisz!
daniel98511 PROSZĘ NIE PODJUDZAJ MISTRZA!!!
Bartek, dobra robota.

-
SpokosirLeon93 wrote:daniel98511 PROSZĘ NIE PODJUDZAJ MISTRZA!!!Bartek, dobra robota.