[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Fajnie by było jakby jussi dodał komentatora
ale myślę że to było by trudne do zrobienia :/

-
Najlepiej by było jakby można było kupić w normalnym sklepie:]
Jak chcesz komentatora to zagraj w RTL Ski jumping 2007...daniel98511 wrote:Fajnie by było jakby jussi dodał komentatoraale myślę że to było by trudne do zrobienia :/
Już bez komentatora będzie lepiej, nie róbmy Deesjota jako RTL lub Skoki Narciarskie 

https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager
-
[quote="Rajmek1233"]Najlepiej by było jakby można było kupić w normalnym sklepie:]
Po przeczytaniu postu bartka też o tym pomyślałem
Po przeczytaniu postu bartka też o tym pomyślałem

-
Co do T4S to można wprowadzić w trybie world cup/puchar świata system K.O. i tam ustawiasz że liczy się łączna liczba punktów i masz T4S, oczywiście wybierasz Oberstdorf, Ga-Pa, Innsbruck i Bischoschofen 
A klucz przez telefon jest całkiem niezły, ale myślę że powinien być na zasadzie takiej jak doładowanie karty - chcesz kupić klucz wybierz 1, aby kupić klucz musisz wybrać walutę : PLN1 Euro 2 i tym podobne
co o tym myślicie? a potem przysyłają Ci sms'a który uzupełniasz imię nazwisko otrzymujesz klucz sms'em, albo też opcja z zabraniem kasy z konta telefonu tych 60 zł
zamiast przelewu płacisz jak za piosenki gry czy tapety 
Bartek a po co ja mam być? jak będę miał czas i internet to może wpadnę... tylko uzasadnij po co?

A klucz przez telefon jest całkiem niezły, ale myślę że powinien być na zasadzie takiej jak doładowanie karty - chcesz kupić klucz wybierz 1, aby kupić klucz musisz wybrać walutę : PLN1 Euro 2 i tym podobne

Bartek a po co ja mam być? jak będę miał czas i internet to może wpadnę... tylko uzasadnij po co?
co do sklepów:
wiązałoby się to z dużymi kosztami - wypalanie płyt, pudełka, drukowanie pudełek, rozwożenie po sklepach i oczywiście kaska dla sklepów. Cena DSJ poszła by pewnie ze 2 razy w górę. Zresztą i tak nie będzie czegoś takiego bo całą forsę na to co wymieniłem musiał by wyłożyć Jussi. Bartek - można iść do banku i przelać kasę. Internet to nie jedyne wyjście.
Pomysł może i dobry ale trzeba też pomyśleć o ogromnych kosztach takiego przedsięwzięcia. Nikt takich kosztów nie poniesie skoro jest dobrze jak jest.
wiązałoby się to z dużymi kosztami - wypalanie płyt, pudełka, drukowanie pudełek, rozwożenie po sklepach i oczywiście kaska dla sklepów. Cena DSJ poszła by pewnie ze 2 razy w górę. Zresztą i tak nie będzie czegoś takiego bo całą forsę na to co wymieniłem musiał by wyłożyć Jussi. Bartek - można iść do banku i przelać kasę. Internet to nie jedyne wyjście.
Pomysł może i dobry ale trzeba też pomyśleć o ogromnych kosztach takiego przedsięwzięcia. Nikt takich kosztów nie poniesie skoro jest dobrze jak jest.
Ja tam mam inne skocznie do Turnieju Czterech Skoczni w swojej wymyślonej lidze:
Harrachov K185 HS205
Harrachov K125 HS142
Zakopane K85 HS94
Zakopane K120 HS134
Jak w realu jest turniej niemiecko- austriacki, to tu jest polsko-czeski
Harrachov K185 HS205
Harrachov K125 HS142
Zakopane K85 HS94
Zakopane K120 HS134

-
Hehe! Dobre oby był Harrachov;)J.MIRO wrote:Ja tam mam inne skocznie do Turnieju Czterech Skoczni w swojej wymyślonej lidze:
Harrachov K185 HS205
Harrachov K125 HS142
Zakopane K85 HS94
Zakopane K120 HS134
-
Masz być, bo masz fajny głos i dobre gadane jak na 16 latka, po prostu miły głos, co do przelewu, też uważam, że dobrze by było, jakby Jussi Koskela zrobił coś takiego, że można przelać normalnie, a nie takie tam przeszkody internetowe. Fajnie by było jakby DSJ 4 wyszło na PC, by można było kupować w sklepach, ale nie wiem.
Jakby ktoś nie pamiętał to dziś jest 12 rocznica powstania pierwszej wersji DSJ 

Last edited by domin23 on 04 Jul 2011, 14:36, edited 1 time in total.
https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager
-
Pewnie na PSP xD a kupno klucza przez telefon to dobry pomysł! napewno bym kupił
drugi raz powtarzam (amadeusz Twoja propozycja) - można iść do banku i przelać pieniądze ! nie trzeba kupować przez sieć
-
Kolejny pomysł:
Myślę, że można by stworzyć takie coś że widać zawodnika jak siada na belkę, tak jak często Małysza w Zakopnaem pokazywali, tak się wsuwa na nią, sprawdza zapięcia, zakłada google i czeka na zielone światełko, które powinno być zapalona po około 3-5 sekundach, a nie tak od razu
Myślę, że można by stworzyć takie coś że widać zawodnika jak siada na belkę, tak jak często Małysza w Zakopnaem pokazywali, tak się wsuwa na nią, sprawdza zapięcia, zakłada google i czeka na zielone światełko, które powinno być zapalona po około 3-5 sekundach, a nie tak od razu

no jeden post mój o rękawicach i był problem. Wy tu piszecie już drugą stronę o bzdurach i jest ok ? i do tego jakieś wyzwiska, przekleństwa. Opanować się proszę. Nie chcecie iść na czat to nie. Nie trzeba o tym pisać tutaj.
-
Ok, skończmy sprawę czatu. Co myślicie o tym żeby skok nie zaczynał się od widoku jak zawodnik już siedzi na belce, tylko jak na nią wchodzi? Albo mógłby też robić znak podniesienia ręki na znak gotowości, coś takiego robił Małysz chyba w sezonie 2004-2005 nie pamiętam dokładnie