[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Locked
domin23

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by domin23 »

Teraz już 4 ,także gram na tej pozycji. Także lepiej mi grać w deszczu aniżeli w 30 stopniowym upale. Należę też do bardziej szalonych i wariackich golkiperów :D
https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager
Rajmek1233

Post by Rajmek1233 »

to nie jest temat do rozmow o bramkarzach -.-
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Ja też bramkarz! Ja mam rękawice firmy reusch, a wy?
PS: Moim zdaniem najlepsze rękawice to Adidas. Miałem je kiedyś
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

w tym momencie Umbro ale rozglądam się za Reuschami albo Sellsami ;)

trochę off top ale przynajmnie nie jest to kłótnia :P
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

Mam taki pomysł do DSJ żeby Jussi wprowadził takie coś że światełko zielone i czerwone było w tej tabelce gdzie jest imie i nazwisko skoczka. Tabelke mógłby skrócić i obok tabelki dać taki obrazek skoczni i 3 strzałki przy wybiciu, w locie i przy lądowaniu jaki jest wiatr. Co wy na to?
Mateusz Marciniak POL

Online peak: 1821
World Cup 2014/2015 - 5. place
World Cup 2013/2014 - 7. place
amadeusz95

Post by amadeusz95 »

Z tym zielonym i czerwonym światłem to super, ale jak podczas gry to ono jest samo jakoś za szybko puszczane, choć nie wiem, kiedyś miałem jakiś pomysł, ale mi wywiało, chyba żeby samemu zmieniać czy coś, ale wtedy to by się niczego nie trzymało. Ciekaw jestem ile już ma Jussi pracy za sobą, powinien coś nam powiedzieć, a on ciągle tylko i wyłącznie trzymie w tajemnicy.
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

amadeusz95 wrote:Z tym zielonym i czerwonym światłem to super, ale jak podczas gry to ono jest samo jakoś za szybko puszczane, choć nie wiem, kiedyś miałem jakiś pomysł, ale mi wywiało, chyba żeby samemu zmieniać czy coś, ale wtedy to by się niczego nie trzymało. Ciekaw jestem ile już ma Jussi pracy za sobą, powinien coś nam powiedzieć, a on ciągle tylko i wyłącznie trzymie w tajemnicy.
on taki jest. No pewnie połowę a nawet więcej ma za sobą
Mateusz Marciniak POL

ModernWarfare2

Post by ModernWarfare2 »

Jak jutro nowa beta? lol? to już?
Personal Best Record - 231.38
Obrazek kiedy indziej dam xD
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

ee tam już, tak strzelają że jutro :P
amadeusz95

Post by amadeusz95 »

Strzelamy i pudłujemy hehe
dudolinho90

Post by dudolinho90 »

Raczej bd w lipcu ale nie dzisiaj na pewno ; )
Image

Image
daniel98511

Post by daniel98511 »

Witam wszystkich :) mam pewien pomysł dotyczący dsj a także kupna klucza. Fajnie by było jakby w pełnej wersji (bo dopiero wtedy będzie dużo skoczni) w menu była taka możliwość że można by było zrobić takie rzeczy jak mistrzostwa świata , turniej czterech skoczni (i żeby tam ale nie tylko można było zrobić system k.o) a co do kupna klucza fajnie by było jak by była możliwość kupna klucza oraz online przez telefon . Piszcie co o tym sądzicie:)
Image
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

daniel98511 wrote:Witam wszystkich :) mam pewien pomysł dotyczący dsj a także kupna klucza. Fajnie by było jakby w pełnej wersji (bo dopiero wtedy będzie dużo skoczni) w menu była taka możliwość że można by było zrobić takie rzeczy jak mistrzostwa świata , turniej czterech skoczni (i żeby tam ale nie tylko można było zrobić system k.o) a co do kupna klucza fajnie by było jak by była możliwość kupna klucza oraz online przez telefon . Piszcie co o tym sądzicie:)
To z turniejem 4 skoczni i MŚ jest genialny pomysł. Ale to jest chyba licencja na to :/. A z tym kupnem też genialny pomysł :D
Mateusz Marciniak POL

daniel98511

Post by daniel98511 »

matmatrix121 wrote:
daniel98511 wrote:Witam wszystkich :) mam pewien pomysł dotyczący dsj a także kupna klucza. Fajnie by było jakby w pełnej wersji (bo dopiero wtedy będzie dużo skoczni) w menu była taka możliwość że można by było zrobić takie rzeczy jak mistrzostwa świata , turniej czterech skoczni (i żeby tam ale nie tylko można było zrobić system k.o) a co do kupna klucza fajnie by było jak by była możliwość kupna klucza oraz online przez telefon . Piszcie co o tym sądzicie:)
To z turniejem 4 skoczni i MŚ jest genialny pomysł. Ale to jest chyba licencja na to :/. A z tym kupnem też genialny pomysł :D
można by to inaczej nazwać np. Mistrzostwa Mediamondu a drugie to narazie nic mi do głowy nie przychodzi :) cieszę się że pierwszy pozytywny post :)
Image
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

ooo albo jak by Jussi tak jak inne gry popularne zrobił zakup DSJ4 przez Steam :D
było by o wiele prościej, albo żeby jakoś uprościł te przelewy pieniędzy, żeby można normalnie było iść do banku w mieście, przelać pieniądze i na drugi dzień kod dostać, bo nie powiem ja sie troche namęczyłem żeby przez internet mastercardem przelać forse
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
Locked