[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Teraz już 4 ,także gram na tej pozycji. Także lepiej mi grać w deszczu aniżeli w 30 stopniowym upale. Należę też do bardziej szalonych i wariackich golkiperów 

https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager
-
to nie jest temat do rozmow o bramkarzach -.-
Ja też bramkarz! Ja mam rękawice firmy reusch, a wy?
PS: Moim zdaniem najlepsze rękawice to Adidas. Miałem je kiedyś
PS: Moim zdaniem najlepsze rękawice to Adidas. Miałem je kiedyś
w tym momencie Umbro ale rozglądam się za Reuschami albo Sellsami
trochę off top ale przynajmnie nie jest to kłótnia

trochę off top ale przynajmnie nie jest to kłótnia

-
Mam taki pomysł do DSJ żeby Jussi wprowadził takie coś że światełko zielone i czerwone było w tej tabelce gdzie jest imie i nazwisko skoczka. Tabelke mógłby skrócić i obok tabelki dać taki obrazek skoczni i 3 strzałki przy wybiciu, w locie i przy lądowaniu jaki jest wiatr. Co wy na to?
Mateusz Marciniak POL
Online peak: 1821
World Cup 2014/2015 - 5. place
World Cup 2013/2014 - 7. place
-
Z tym zielonym i czerwonym światłem to super, ale jak podczas gry to ono jest samo jakoś za szybko puszczane, choć nie wiem, kiedyś miałem jakiś pomysł, ale mi wywiało, chyba żeby samemu zmieniać czy coś, ale wtedy to by się niczego nie trzymało. Ciekaw jestem ile już ma Jussi pracy za sobą, powinien coś nam powiedzieć, a on ciągle tylko i wyłącznie trzymie w tajemnicy.
-
on taki jest. No pewnie połowę a nawet więcej ma za sobąamadeusz95 wrote:Z tym zielonym i czerwonym światłem to super, ale jak podczas gry to ono jest samo jakoś za szybko puszczane, choć nie wiem, kiedyś miałem jakiś pomysł, ale mi wywiało, chyba żeby samemu zmieniać czy coś, ale wtedy to by się niczego nie trzymało. Ciekaw jestem ile już ma Jussi pracy za sobą, powinien coś nam powiedzieć, a on ciągle tylko i wyłącznie trzymie w tajemnicy.
Mateusz Marciniak POL
-
Jak jutro nowa beta? lol? to już?
Personal Best Record - 231.38
Obrazek kiedy indziej dam xD
Obrazek kiedy indziej dam xD
ee tam już, tak strzelają że jutro 

-
Strzelamy i pudłujemy hehe
-
-
Witam wszystkich
mam pewien pomysł dotyczący dsj a także kupna klucza. Fajnie by było jakby w pełnej wersji (bo dopiero wtedy będzie dużo skoczni) w menu była taka możliwość że można by było zrobić takie rzeczy jak mistrzostwa świata , turniej czterech skoczni (i żeby tam ale nie tylko można było zrobić system k.o) a co do kupna klucza fajnie by było jak by była możliwość kupna klucza oraz online przez telefon . Piszcie co o tym sądzicie:)

-
To z turniejem 4 skoczni i MŚ jest genialny pomysł. Ale to jest chyba licencja na to :/. A z tym kupnem też genialny pomysłdaniel98511 wrote:Witam wszystkichmam pewien pomysł dotyczący dsj a także kupna klucza. Fajnie by było jakby w pełnej wersji (bo dopiero wtedy będzie dużo skoczni) w menu była taka możliwość że można by było zrobić takie rzeczy jak mistrzostwa świata , turniej czterech skoczni (i żeby tam ale nie tylko można było zrobić system k.o) a co do kupna klucza fajnie by było jak by była możliwość kupna klucza oraz online przez telefon . Piszcie co o tym sądzicie:)

Mateusz Marciniak POL
-
można by to inaczej nazwać np. Mistrzostwa Mediamondu a drugie to narazie nic mi do głowy nie przychodzimatmatrix121 wrote:To z turniejem 4 skoczni i MŚ jest genialny pomysł. Ale to jest chyba licencja na to :/. A z tym kupnem też genialny pomysłdaniel98511 wrote:Witam wszystkichmam pewien pomysł dotyczący dsj a także kupna klucza. Fajnie by było jakby w pełnej wersji (bo dopiero wtedy będzie dużo skoczni) w menu była taka możliwość że można by było zrobić takie rzeczy jak mistrzostwa świata , turniej czterech skoczni (i żeby tam ale nie tylko można było zrobić system k.o) a co do kupna klucza fajnie by było jak by była możliwość kupna klucza oraz online przez telefon . Piszcie co o tym sądzicie:)

-
ooo albo jak by Jussi tak jak inne gry popularne zrobił zakup DSJ4 przez Steam 
było by o wiele prościej, albo żeby jakoś uprościł te przelewy pieniędzy, żeby można normalnie było iść do banku w mieście, przelać pieniądze i na drugi dzień kod dostać, bo nie powiem ja sie troche namęczyłem żeby przez internet mastercardem przelać forse

było by o wiele prościej, albo żeby jakoś uprościł te przelewy pieniędzy, żeby można normalnie było iść do banku w mieście, przelać pieniądze i na drugi dzień kod dostać, bo nie powiem ja sie troche namęczyłem żeby przez internet mastercardem przelać forse