tak na pewno wie ... nie chce go osadzac ale dlaczego niby on ma wiedziec jest od nas lepszy ??
i po 2 wkurza mnie to bo Jussi nic nie zdradza oficjalnie niech chociaz powie ze premiera jest w lutym 2012 ale wtedy bd pewny bo przeciez place kase za gre to cos Jussi powinien powiedziec jako developer, ktory pobiera pieniadze ... zeby nie nie bylo ze wszczynam klotnie po prostu juz mnie irytuje brak oficjalnych newsow
Właśnie, koniec tematu Bartka, nie ważne czy coś wie czy nie. Czy wiedza o tym że Dsj4 Beta3 będą za tydzień, albo za trzy tygodnie zmieni coś? Nic bo dokładnie nie wiadomo będzie kiedy wyjdą, a to że wiemy nie wpłynie na datę wydania. Dlatego skończmy te sprawę, a zajmijmy się czymś bardziej przydatnym. Co myślicie o tym żeby obok startującego zawodnika na schodkach stali inni skoczkowie? Albo żeby była wieża trenerska? To byłoby super, przynajmnie jak dla mnie, tacy zawodnicy na schodkach w kolejce do skoku, jakieś poopierane narty, zawodnicy siedzący na schodkach i koncentrujący się jak nasz Adaś. To byłoby extra!
zawodnicy na schodkach to większy rendering.. co za tym idzie wieksze obciążenie = mniej fps na słabym kompie
a jussiemu zalezy zeby gra chodzila na mimo wszystko slabych sprzetach
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10 Winner general classification of WOT: 5
A jako maniak statystyczny widziałbym jeszcze w pełnej wersji gry przy każdym skoku na liście rekordów informację jakim skoczkiem ów rekord osiągneliśmy
Bo "PB" na danej skoczni dla każdego stworzonego przez nas zawodnika, pojawiające się tuż przed skokiem jest zbytnim odchyłem
Co do renderingu czy jakoś tak
To można przecież wyłączyć takich zawodników w ustawieniach, tak jak jest ilość drzew, budynków, publiczności to można by też od 0 do 20 suwak dla takich skoczków zrobić. Albo też jakiś sędziów tam wpakować od zmiany belki, w zależności od wybranych ustawień
Dobra spadam porzucać się na bramce w tym błocie
Wybacz Bartek, nie chciałem Cię urazić, rzeczywiście świetny pomysł, który już padł kiedyś z tym by byli inni skoczkowie, ale to jednak może być trudne, nie wiem jak na to patrzy Jussi, ale na pewno zajęło by mu to jakiś czas, chyba że jest już to dawno zrobione a My o niczym nie wiemy, sędziowie też by byli dobrze, o wierzy trenerskiej też wspominałem, jeszcze można by tam poustawiać kilka ludzików a jakiegoś jednego na głównym miejscu z flagą państwa którego jest trenerem i jakoś machnąć swojemu podopiecznemu, który będzie skakał czy coś, ale to z tym machaniem to już tak całkiem na marginesie, choć gdyby to weszło w życie, efekt mógł by być piorunujący, który by się wielu ludzią podobał, takie jest moje zdanie, nie wiem co Wy o tym sądzicie i jaki macie na to pogląd?
radeksar1995 wrote:Co do renderingu czy jakoś tak
To można przecież wyłączyć takich zawodników w ustawieniach, tak jak jest ilość drzew, budynków, publiczności to można by też od 0 do 20 suwak dla takich skoczków zrobić. Albo też jakiś sędziów tam wpakować od zmiany belki, w zależności od wybranych ustawień Dobra spadam porzucać się na bramce w tym błocie
nie mów że jesteś bramkarzem i lubisz warunki deszczowe