[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Dziękuje, fajnie że doceniłeś, ale wiem że amadeusz95 też docenia, nie robię tego po to żeby mnie chwalono, poprostu staram się dać jak najwięcej pomysłów do DSJ póki jest czas coś napisać.
W replayach przydałaby się opcja cofania powtórki, jest tylko do samego początku cofnięcie, oraz do przodu, a nie ma cofania o klatkę, albo zwolnionego do tyłu a to by się przydało.
dzamper zobacz na samej górze forum, taki nagłówek że jest to forum gry Deluxe Ski Jump, a można też nazwać Deluxe Ski Jumping. Ja tego nie pisałem tylko logo wkleiłem, a skoro jest takie logo znaczy że można DSJ nazwać i jump i jumping
W replayach przydałaby się opcja cofania powtórki, jest tylko do samego początku cofnięcie, oraz do przodu, a nie ma cofania o klatkę, albo zwolnionego do tyłu a to by się przydało.
dzamper zobacz na samej górze forum, taki nagłówek że jest to forum gry Deluxe Ski Jump, a można też nazwać Deluxe Ski Jumping. Ja tego nie pisałem tylko logo wkleiłem, a skoro jest takie logo znaczy że można DSJ nazwać i jump i jumping
Jusii pisał kiedyś że tego nie bedzie.radeksar1995 wrote: W replayach przydałaby się opcja cofania powtórki, jest tylko do samego początku cofnięcie, oraz do przodu, a nie ma cofania o klatkę, albo zwolnionego do tyłu a to by się przydało.
-
Radeksar rzeczywiście robi wspaniałą robotę, rzeczywiście widać, że mu zależy, o to właśnie chodzi, Jussi na pewno też doceni Twoją pracę, na pewno.
-
Mam jeszcze jeden pomysł, nie wiem czy już ktoś o nim pisał, czy będzie takie coś zrobione...
Zaraz wam dam zdjęcie co bym jeszcze chciał zmienić
Chodzi o dekorację zeskoku i tak co już zawodnik zazwyczaj narty odpina:
http://zapodaj.net/bea0a8467d21.bmp.html

Last edited by radeksar1995 on 03 Jul 2011, 15:52, edited 1 time in total.
-
Mnie wpadł pomysł by zrobić coś takiego, by skoczek wyrażał jakoś swoje emocje, jak daleko skoczy to by sie cieszył jakoś czy ręke by podniósł, nie wiem co myślicie?
Koniec tego. Będę szczery.
Moim zdaniem jest to kolejny, niepotrzebny BUBEL!!!!!!
Moim zdaniem jest to kolejny, niepotrzebny BUBEL!!!!!!
-
po przekroczeniu Hs będzie jedna ręka do góry
a przy pobiciu rekordu dwie!
a przy pobiciu rekordu dwie!
-
Takie coś z cieszynkami podobno ma być, ja też na takie coś czekam, po złym skoku powinien po wyhmowaniu przykucnąć z rękoma złożonymi jak do pacierza, tak robi Janda, a po udanym skoku ręka do góry jak robił Hannawald 

radeksar1995 wrote:Mam jeszcze jeden pomysł, nie wiem czy już ktoś o nim pisał, czy będzie takie coś zrobione...
to jest fajny pomysł

-
Tak to świetny pomysł, dobrze że też będzie coś z cieszynkami, ale Hannawald do się cieszył do przesady i dostał z tego na głowe. Bartek Ty chyba coś wiesz, że mówisz, że byś był za żeby dzisiaj była beta 3, może będzie, a full wyjdzie z tą resztą co mówiliśmy, cieszynki, znaczki różne itd.
Bartek co niby wiesz ? Jak coś wiesz, to się podziel, a nie... Bo jak ktoś mówi że coś wie, a nie mówi co, to nic nie wie xD
radeksar1995 - no z tym zeskokiem fajne jest, ale nie kombinujcie już z cieszynkami itp, będą to będą nie to nie, mały szczegół xD
radeksar1995 - no z tym zeskokiem fajne jest, ale nie kombinujcie już z cieszynkami itp, będą to będą nie to nie, mały szczegół xD
-
Wiecie co trzeba poprawić? nie wiem czy jussi nad tym pracuje, ale zawodnik nie może tak wjeżdżać w te bandy na końcu skoczni, powinien hamować skręcając narty w prawo, albo w lewo i nie powinien być taki wrażliwy na dotknięcie, upada po takim dotknięciu ziemi tyłkiem, on powinien też potrafić zrobić podpórkę czy jak to się pisze
mam nadzieję że zrozumieliście coś z tego zawiłego tekstu 

Kiedyś to proponowałem, więc rozumiem o co chodzi.radeksar1995 wrote:Wiecie co trzeba poprawić? nie wiem czy jussi nad tym pracuje, ale zawodnik nie może tak wjeżdżać w te bandy na końcu skoczni, powinien hamować skręcając narty w prawo, albo w lewo i nie powinien być taki wrażliwy na dotknięcie, upada po takim dotknięciu ziemi tyłkiem, on powinien też potrafić zrobić podpórkę czy jak to się piszemam nadzieję że zrozumieliście coś z tego zawiłego tekstu
-
to może... Bartek jest tłumaczem xD