[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
No dzięki wielkie za pozytywne opinie co do mojego pomysłu
. Pomysł jest już w ideas & suggestions, zobaczymy co na to Jussi i inni gracze.

Dokładnie. Ogólnie mówiąc atmosfera na treningu powinna być zupełnie inna niż na zawodach a do tej pory nie dało się tego wyczuć. Po pierwsze powinny być plastrony z pustymi miejscami, przy skoczni nie powinno być żadnych kibiców a sam zeskok powinien wyglądać trochę inaczej. Nie powinno być żadnych K i HS a może uda się nawet zrobić coś takiego że skocznia będzie miała wyraźne ślady "brudu" taki jak się zdarzał podczas PŚ w latach 90. Nie chce mi się tego tłumaczyć na angielski. Jak ktoś chce to może zrobić przysługę 

-
fenomenalna sprawa z tym brudem
mysle, ze jesli zima bedzie ciepla to brud znow bedzie widoczny na zeskoku..
PS - czy ten Jalouvka i Pfleger to cheaterzy ? Coś za bardzo ich wyniki odbiegają od reszty na każdej skoczni..

PS - czy ten Jalouvka i Pfleger to cheaterzy ? Coś za bardzo ich wyniki odbiegają od reszty na każdej skoczni..
-
Ale Wy się napalacie, spokojnie, będzie gra to się będziemy napalać, a nie ooo jaaa ale będzie się super grało, ze 100 skoczni będzie to będzie wieczna zabawa, albo "w TV skaczą na serio zawodnicy na TCS, a my w ciepłych domach tniemy w świeżo wydane DSJ4 1.0"- weźcie się ogarnijcie, młodemu to się jeszcze nie dziwię, bo mało wie o życiu, ale reszcie, spokojnie, spodziewacie się niewiadomo czego a to może być niewypał, więc poczekajcie, pomyślcie o szkole o świętach, a nie....
-
Ja to bym chciał żeby zawodnicy w drużynach mogli mieć różne stroje 

Personal Best Record - 231.38
Obrazek kiedy indziej dam xD
ja wiem... pomysł niby fajny ale jak ktoś się nastawi, że np. skoczkowie w czerwonym to Polacy, a w niebieskim to Finowie (etc.) a tu BACH! Każdy zawodnuik ma inny strój to by było bardzo niewygodne... ale jak tam chceta 

-
ja też bym żeby każdy miał inny
-
Ale fizyka jest teraz do chrzanu, jak się za bardzo pochylisz w przód to nie skoczysz daleko, jak zabardzo w tył to też, trudno jest skakać w DSJ, mam nadzieje że w wersji v1.0 fizyka będzie o niebo lepsza
co Ty chcesz każdy skok żeby był rekordowy nawet jeżeli będziesz machał skoczkiem jak wachlarzem ? Wtedy gra się znudzi w tydzień. Jak dla mnie fizyka może być jeszcze trudniejsza
-
No może, ale troche jest w niej błędów
mam nadzieję że zostaną poprawione, i ma być max 14 skoczni w v1.0? jak tak to maluśko

ModernWarfare2 wrote:Ale fizyka jest teraz do chrzanu, jak się za bardzo pochylisz w przód to nie skoczysz daleko, jak zabardzo w tył to też, trudno jest skakać w DSJ, mam nadzieje że w wersji v1.0 fizyka będzie o niebo lepsza
To sam zrób lepszą ! Sam sobie zaprzeczasz; chyba właśnie o to chodzi żeby jak najwięcej zależało od sterowania skoczkiem i właśnie tak teraz jest ! No, chyba że sam skaczesz i wiesz coś na temat fizyki prawdziwego skoku. Obecnie fizyka w DSJ4 jest genialna, skoczek zachowuje się tak jak w rzeczywistości. Lecąc pracuje całym ciałem. Jak dotąd w żadnej grze o skokach czegoś takiego nie było ! Więc przestań narzekać i ciesz się tym co mamy, a DSJ4 jest na prawdę świetną grą !
-
Wiem, jasne że zrobie sam, za bardzo narzekam, bo nie mam skilaa wiem, wiem że jest świetna 

-
OK , zróbcie małe podsumowanie , bo dopiero się tutaj zarejestrowałem , wiem parę informacji ale nie wiem wszystkiego , czy ktoś mi napisze jakie są pewne wiadomości na temat DSJ4 Full
-
Potwierdzona informacja jest taka, że zostanie poprawiona fizyka, skoczni nie będzie więcej niż 14, ale będą się pojawiać w kolejnych wersjach DSJ 4 Full v1.00
w tej wersji jeszcze nie zostaną dodani gracze CPU