[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
To tylko moje zapytanie. Bo patrząc z biegiem czasu pierwsza wersja DSJ miała swoje logo, obecna wersja była w DSJ 3, to może w DSJ 4 będzie nowe...
no może, zobaczymy 

Było by fajnie . Zobaczymy co nam Jussi sprawi 

Pracuje nad poprawą pomysłu kalendarza, jeszcze dzisiaj wrzucę, obu Jussiemu się w końcu spodobało 

-
nie wiem czy zauważyliście, ale ikonka DSJ3 i na razie DSJ4 to model skoczka na najeździe z DSJ2 

mi się bardzo podoba, wybór rodzaju zawodów ...
ale mało prawdopodobne abyśmy to zobaczyli w V1.0, chociaż ...
ale mało prawdopodobne abyśmy to zobaczyli w V1.0, chociaż ...
-
- Site Admin
Recycling ftw!Bartek5035 wrote:nie wiem czy zauważyliście, ale ikonka DSJ3 i na razie DSJ4 to model skoczka na najeździe z DSJ2

amadeusz - umawialiśmy się: nie poruszamy tematu wydania, nie ważne nawet jak dobrze ukrytego
Ikonka to klasyka

Ikonka to klasyka

No proszę, Jussi zawitał na nasze forum, miła niespodzianka. Tylko o co chodzi z tym recyklingiem... Co że logo jest tym recyklingiem? @ cruzzz112, podoba mi się to fajne umieszczenie pierwszej piątki i wybór rodzaju zawodów tylko żeby ta tabelka wyskakiwała tylko gdy skoczek jest na belce, po odepchnięciu się powinna tak pomalu zanikać. @amadeusz95, spokojnie Jussi nas powiadomi o wydaniu gry CIERPLIWOŚCI
i naprawdę dobrze będzie jak każdy po kolei się wypowie 

-
Uwaga!!!
Być może w full wersji przed skokiem będzie pokazana tabelka z pięcioma najlepszymi wynikami.
Być może będzie w menu gry tabela pokazująca zajmowane miejsca w zajmowanych konkursach.
Być może będzie system K.O.
Raczej nie będzie siatek blokujących wiatr, to irytujące, bo gdy siatka jest umiejscowiona tak, że zasłania ci widok z F2, musisz zmieniać kamerę.
Na pewno w fullu będzie namalowana (nie z choinek) nazwa skoczni w miejscu gdzie skoczek się zatrzymuje
.
To tyle z newsów
Być może w full wersji przed skokiem będzie pokazana tabelka z pięcioma najlepszymi wynikami.
Być może będzie w menu gry tabela pokazująca zajmowane miejsca w zajmowanych konkursach.
Być może będzie system K.O.
Raczej nie będzie siatek blokujących wiatr, to irytujące, bo gdy siatka jest umiejscowiona tak, że zasłania ci widok z F2, musisz zmieniać kamerę.
Na pewno w fullu będzie namalowana (nie z choinek) nazwa skoczni w miejscu gdzie skoczek się zatrzymuje

To tyle z newsów

zgadza się Bartek
Tak drodzy userzy, Jussi również czyta co tu piszemy więc nie myślicie sobie że nie wie co tu się wyrabia
Tak drodzy userzy, Jussi również czyta co tu piszemy więc nie myślicie sobie że nie wie co tu się wyrabia

Zerknijcie na dział Q4/2011, I co mamy?
Prawdopodnie grudzień będzie miesiącem wyadania fulla jesteśmy spokojniejsi i wiemy coś więcej nono sporo info mamy na forum

-
eee.... no w sumie to już nie dużo czekania...
ale myślałem że na start w Kussamo się wyrobi...
żal...
ale myślałem że na start w Kussamo się wyrobi...
żal...
Dokładnie Mateo. Dzisiaj mamy swego rodzaju drzwi otwarte