Mistrz wrote:Nie wiem czym się tak nagle podnieciliście jakby kto jaką amerykę odkrył

natomiast nie wiem co tu za stwierdzenia padają, że można wybierać kolejność skoczków. Właśnie nie można - ich kolejność do pierwszego konkursu jest losowa i właśnie to przydałoby się zrobić tak jak ze skoczniami w następnej wersji DSJ4.
No właśnie mówiłem że z tą zmianą kolejności to
nie chodzi o skoczków a o skocznie. A o tym napisałem, bo mi się przypomniało że pytali o kalendarz i inne takie rzeczy w dziale z pomysłami do nowszych wersji.
__________________________________________________________________________________________
A teraz coś z zupełnie innej beczki!
Mam problem. Mój komputer zaczął się nagle wyłączać! Gdy robię coś na komputerze (ostatnio było to oglądanie filmu na internecie) nagle pojawia się blue screen of death. Mogę go pooglądać przez sekundę i komputer się wyłącza. Po wyłączeniu automatycznie się włącza.
I jeszcze jedna ważna informacja: niedawno na moim komputerze pojawiła się gra, która nie obsługuje mojej karty graficznej,
mianowicie Crysis 2.
Parametry mojego komputera (nie znam się, więc przepisuje to z Mój komputer/właściwości):
2.21GHz,2,00 GB RAM
Rozszerzenie adresu fizycznego