Areen jak udało ci się osiągnąć taką pozycję w locie jaką masz w sygnie?

cruzzz112 wrote:Co do tematu większych szczegółów na skoczniach to najbardziej jestem za tym, żeby były szczegóły i na rozbiegu i na buli. Chodzi o to, że np. w Willingen najazd jest tak jakby osłonięty takimi szklanymi płytami i żeby to właśnie też wziąć pod uwagę, bo większość mówi tylko o widowni, fajnym efektem jest też wiatrochron, głównie na starym mamucie w Harrachovie fajnie wyglądał lot zawodnika, kiedy w tle miał zieloną siatkę. Warto też zrobić te podjazdy, jakie są w Oslo i Insbrucku, że kiedy zawodnik wyląduje musi dojechać jeszcze na te schodki. Fajna byłaby tez ruchoma publiczność.
Do końca to ja nie wiem. Jak było w dsj3? Skocznie różniły się nie grafiką, lecz fizyką. I myślę, że w przypadku dsj4 tak będzie najlepiejDi Stefano wrote:cruzzz112 wrote:Co do tematu większych szczegółów na skoczniach to najbardziej jestem za tym, żeby były szczegóły i na rozbiegu i na buli. Chodzi o to, że np. w Willingen najazd jest tak jakby osłonięty takimi szklanymi płytami i żeby to właśnie też wziąć pod uwagę, bo większość mówi tylko o widowni, fajnym efektem jest też wiatrochron, głównie na starym mamucie w Harrachovie fajnie wyglądał lot zawodnika, kiedy w tle miał zieloną siatkę. Warto też zrobić te podjazdy, jakie są w Oslo i Insbrucku, że kiedy zawodnik wyląduje musi dojechać jeszcze na te schodki. Fajna byłaby tez ruchoma publiczność.
Właśnie mi też o to chodzi żeby nie było takiej nudy, szarości. Żeby cała skocznia od rozbiegu po banery reklamowe na końcu była wyjątkowa.
Bartek5035 wrote:ej... :pp miałeś nic nie mówić
jeszcze nawet połowy nie skończyłem
do tego co na czerwono pisze
ten tekst odnosi się do obrazka który niedługo wam pokarzepokaże i bedzie moją propozycją którą chciałbym zobaczyć w fullu bądź nexcie
ale juz była mowa... możemy mówić tu o wszystkim związanym ze skokami i dsjotami , byle sie nie kłucickłócić...
wiec drodzy admini juz niech nie będą tacy wrażliwi jak slodkie kotecki)
Nie kaleczmy naszego pięknego języka, którym tak chcemy pisać wszędzie i o wszystkim, ortografia, interpunkcja i w ogóle nie tylko w zeszyciku, ale i w neciku![]()
Niestety to nie podziałało.Kajek wrote:Spróbuj taki myk, że w tle DSJ4 odpal sobie np. Firefoxa, niby idiotyzm, a w moim przypadku pomagało, bo to wcale nie była wina karty graficznej, tylko procesora.
Zrobiłem tak jeszcze zanim o tym napisałeś i efekt jest taki, że nie dało to żadnego efektu... ;/greex1 wrote:Haha...u mnie pomogło przypisanie procesu z DSJ4 do jednego rdzenia procesora - nie do dwóch tylko do jednego. Teraz DSJ ma 6400mhz tylko dla siebie i już nie mam żadnych problemów.
mówię Ci wykasuj zbędne programy foldery pliki z kompa, oczyść rejestr Ccleanerem, zrób defragmentacjeMistrz wrote:Niestety to nie podziałało.Kajek wrote:Spróbuj taki myk, że w tle DSJ4 odpal sobie np. Firefoxa, niby idiotyzm, a w moim przypadku pomagało, bo to wcale nie była wina karty graficznej, tylko procesora.Zrobiłem tak jeszcze zanim o tym napisałeś i efekt jest taki, że nie dało to żadnego efektu... ;/greex1 wrote:Haha...u mnie pomogło przypisanie procesu z DSJ4 do jednego rdzenia procesora - nie do dwóch tylko do jednego. Teraz DSJ ma 6400mhz tylko dla siebie i już nie mam żadnych problemów.
Najlepsze jest to, że wróciłem do starych sterowników i dalej gra "skacze" najwięcej przy upadkach. No nie wiem już co jest grane... w sumie może to być wina gry - w końcu to wersja beta.