[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Locked
bulwa11
Moderator

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by bulwa11 »

posty nie na temat usuwam... zajmijcie się gadaniem o DSJ bo o tym jest ten temat !
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

mam takie wrażenie że Bulwa jest w zmowie z mistrzem... jego postów jeszcze nie usunął...

a screeny robie w Paint.Net i photoeditor
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
mateuszek123321

Post by mateuszek123321 »

dzięki za info jak zrobić foto itp. zaraz wstawie swoje pomysły.
DSJ is the best!
mateuszek123321

Mój pomysł jest taki. http://imageshack.us/photo/my-images/823/81367810.png/ zaraz następny
DSJ is the best!
pPrusio98

Post by pPrusio98 »

Przecież to już jest :D
Koniasty

Post by Koniasty »

Witajcie
Mam malutkie pytanko
Skąd macie info że 15 lipca wychodzi wersja 1.0?
Wg. mnie to kolejna pierdoła
Image
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Moim zdaniem taka linia jest nie potrzebna. No ale liczą się chęci... ja mam pewien problem robie PrtScreen chce wkleić do tego programu Paint.Net... i nic powiedzcie jak zrobić żeby to zadziałało
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

No właśnie też się zastanawiam z kąd takie info się znalazło Jussi chyba jeszcze nic nie pisal na ten temat
mateuszek123321

Drugi pomysł. To zdjęcie nie musi być z Adamem no ale już dodałem, a i PB wyświetlałoby się tylko na zawodach na mamutach: http://imageshack.us/photo/my-images/197/aaaaaabs.png/
DSJ is the best!
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

powiem ci mateuszek że masz całkiem ciekawe pomysły. Tylko Jussi musiał by stworzyć skoczków pościągać jakieś zdjęcia i kombinować właśnie, moim zdaniem zrobił bym coś takiego ale bez zdjęć i fajnie jak by była grafika PB podobna do tej co jest na realu w TV podczas transmisji. Mateuszek a jak w ogóle robicz te nowości bo ja nie moge sie połapać z tymi screenshotami i modernizowaniem ich
mateuszek123321

Mateo1991 wrote:powiem ci mateuszek że masz całkiem ciekawe pomysły. Tylko Jussi musiał by stworzyć skoczków pościągać jakieś zdjęcia i kombinować właśnie, moim zdaniem zrobił bym coś takiego ale bez zdjęć i fajnie jak by była grafika PB podobna do tej co jest na realu w TV podczas transmisji. Mateuszek a jak w ogóle robicz te nowości bo ja nie moge sie połapać z tymi screenshotami i modernizowaniem ich
włączam DSJ biore jakąś skocznie. Potem wciskam Prt Scr kiedy chcę. Włączam Painta i klikam ctrl+V i tam robie te nowości.
DSJ is the best!
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

hmmm ciekawe robie dokładnie to samo no nic pokombinuje jeszcze. Dzięki wielkie :D
Mistrz

Post by Mistrz »

Bartek5035 wrote:mam takie wrażenie że Bulwa jest w zmowie z mistrzem... jego postów jeszcze nie usunął...

a screeny robie w Paint.Net i photoeditor
Może dlatego, że ja nie wypisuję pierdół w postaci ogłaszania się z czatami albo inne fikcyjne terminy wydania gry xD
mateuszek123321 wrote:Drugi pomysł. To zdjęcie nie musi być z Adamem no ale już dodałem, a i PB wyświetlałoby się tylko na zawodach na mamutach: http://imageshack.us/photo/my-images/197/aaaaaabs.png/
Bardzo dobry pomysł. Popieram. W ogóle na miejscu Jussiego zmieniłbym wygląd graficzny tego paska na dole z nazwą skoczka, ile skoczył itp. na jakiś bardziej realistyczny.

Fajnie byłoby też dodać linie rekordów skoczni ze świata rzeczywistego. Np. w Zakopanem (w grze) byłaby zaznaczona linia na 140.5 metrze czyli rekord Ammana. Tylko problem mógłby być z aktualizacjami. Było o tym kiedyś mówione, ale tego pewnie nie będzie.
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

nie jestem z nikim w zmowie. Jeśli coś przeoczyłem to sory ale szczerze mówiąc po raz enty nie powinno dochodzić do sytuacji gdzie muszę kasować posty które tworzą tzw. burdel na forum. To jest żałosne co się w dziale dla polaków dzieje. I to nonstop
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

Podobno wygląd paska będzie zmieniony, a po za tym to skończcie te zabawne dogryzanie sobie bo nie miło się wchodzi do tego tematu. Od tej pory każdy niech pilnuje swojego nosa, a moderatorzy oczywiście czuwają żeby nie było że karzę im się nie wtrącać...
Locked