Bartek5035 wrote:spodziewajmy się w tym miesiącu czegoś
Tak Jussi powiedział?
Bartek5035 wrote:spodziewajmy się w tym miesiącu czegoś
AHA dzięki za news. Mam nadzieję że da rade w tym miesiącu.Bartek5035 wrote:napisał że bardzo by chciał aby udało mu się to skończyć w tym miesiącu
Ja o tym wiem od dawna ... ale nie przypuszczałem ze zajmie się tym tak szybkoBartek5035 wrote:Dowiedziałem się, że będą kompleksy skoczni, np obie skocznie w zakopanem obok, bedą dwie velikanki obok, w oberstdorfie będą trzy
aaa i dowiedziałem się że z każdą nową wydaną wersją Jussi będzie usówał wielokrotnie używane keye
Oczywiście takie powinny być ale nie musząJ.MIRO wrote:oho, oho, uwaga coś nadchodzi. Jak dwie velianki obok, dwa zakopce obok, i trzy oberstdorfy obok, to spodziewajmy się takich skoczni:
Zakopane K65 HS72
Planica K185 HS215
Planica K130 HS140
Oberstdorf K185 HS213
Oberstdorf K120 HS137
Oberstdorf K90 HS100
Łał!
Nie licz aby szybkko ci odesłał wiadomość. Też napisałem do niego wczoraj z prośbą o przeliczniki wiatru ale on do teraz nie odpisał. PS. Jussi nie wyda chyba Bety 3 tylko odrazu Full ale to nie wiadomo.Deesjota4 wrote:Właśnie wysłałem Jussi'emu wiadomość o nowych funkcjach DSJ Beta 3 i etapie twórczości tej właśnie gry.
O nowych newsach poinformuję natychmiast!
To jak coś będzie pisz odrazu.Deesjota4 wrote:To poczekam, spokojnie!
O tym wiem. Nie pyskuj xD nie no zartuje.Rajmek1233 wrote:J.MIRO wrote:oho, oho, uwaga coś nadchodzi. Jak dwie velianki obok, dwa zakopce obok, i trzy oberstdorfy obok, to spodziewajmy się takich skoczni:
Zakopane K65 HS72
Planica K185 HS215
Planica K130 HS140
Oberstdorf K185 HS213
Oberstdorf K120 HS137
Oberstdorf K90 HS100
Łał!
Nie ciesz się tak bo Bartek napisał ,że NA PRZYKŁAD 2 skocznie w zakopcu itd
Po co ci to, co Jussi napisał ? Sprawdź http://www.mediamond.fi/forum/viewtopic ... start=1065Rajmek1233 wrote:hmm jakoś tak nie wierze...;)Bartek skopiuj to co ci Jussi napisał;)