Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
J.MIRO

Post by J.MIRO »

mlody5 wrote:
Ascot wrote:Oh shit .
1034 replies :shock: :D
oh shit. now 1035 :p już się nie moge doczekać do niedzieli za tydzień (max do 10 kwietnia) i bedziem skakać na mamucie! ja nie moge kiedy to będzie? ahhh no serio sie doczekać nie moge
PS wcześniej powstała taka duża burza (nie czuje, gdy rymuje :)) o to, że gram na innym kluczu niż powinieniem. otóż teraz moge to powiedzieć - już mam 60 ZŁ! nareszcie kupuję swój klucz! oł je, oł je, oł je :)
No to czekaj na swojego mamuta, ja będę podekscytowany bardziej skocznią normalną niż mamucią.
mlody5

Post by mlody5 »

J.MIRO wrote: No to czekaj na swojego mamuta, ja będę podekscytowany bardziej skocznią normalną niż mamucią.
każdy ma swoje zdanie ^^
.slander.86

Post by .slander.86 »

Z mówieniem czy wam będzie lepiej skakać na normalnej, czy na mamucie, zaczekajcie do premiery Bety-2, bo nie wiecie jeszcze jak się będzie skakać na nich. To też zależy od skoczni, mi np. gorzej skakać w Lahti (jakoś nie mogę jej 'wyczuć'), a lepiej w Lahti.
(...)
banan1232

Post by banan1232 »

.slander.86 wrote:Z mówieniem czy wam będzie lepiej skakać na normalnej, czy na mamucie, zaczekajcie do premiery Bety-2, bo nie wiecie jeszcze jak się będzie skakać na nich. To też zależy od skoczni, mi np. gorzej skakać w Lahti (jakoś nie mogę jej 'wyczuć'), a lepiej w Lahti.
To tak jak u mnie, nie umiem skakać w Lillehamer, a w Lillehamer mi sie o wiele lepiej skacze :D
mlody5

Post by mlody5 »

ja częściej skacze poza HS w Lahti.
Skoczek12

Post by Skoczek12 »

maibatsu wrote: 4. Malysz mial przeogromnego pecha do Mistrzostw Swiata w Lotach, ani razu nie udalo sie wskoczyc na podium
A wszyscy wiemy jak było rok temu...

@Adam4ever

To była ironia...
szymbar15

Post by szymbar15 »

pajkul wrote:Oj, chlopie. Malo wiesz i jeszcze mniej rozumiesz. Bedzie w tym tygodniu, przeszukaj forum. Zapewne w piatek.
Przeszukałem. Jussi napisał też, że OSTRZEŻE NA TYDZIEŃ PRZED WYDANIEM, a oficjala nie ma. Czekamy...
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

Noo szymbar....
Jussi już nas powiadomił że bardzo chce w tym tygodniu wydać.
Więc pewne jest że jeśli nie w tym to na początku przyszłego tygodnia wyjdzie BETA 2
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
Mistrz

Post by Mistrz »

Dydux666 wrote:@tomyhy Dzięki.
mlody5 wrote:
Dydux666 wrote:.Cóż,niestety ludzi takich jak ty (złodziei kradnących w taki sposób) trudno ukarać.
ok, możesz mnie nazwać złodziejem, ale to jest tylko wersja beta,a i tak kupie swój klucz w najbliższym czasie. to, że teraz gram na tym Klamocie nie oznacza, że bede na nim grał do końca życia! koniec tematu,zamykam sprawe!
I to, że potem kupisz nowy klucz sprawi że już będziesz niewinny za kradzież bety-1?
"koniec tematu,zamykam sprawe!" Brakuje ci argumentów. Pamiętam jak według ciebie działa demokracja,teraz będę mordował, potem przestanę i będę niewinny. Widać ile wiesz o ustrojach politycznych.
Człowieku przesadzasz. Wcale nie musi płacić za coś co de fakto jest niedokończone i nie jest czymś ostatecznym bo w becie2 czy wersji full wszystko może się wywalić do góry nogami i co? A jak kupi teraz klucz a wersja full mu się nie spodoba? A jak ty oddajesz wóz do warsztatu to też płacisz jak wszystko jest już zrobione a nie jak silnik jest za przeproszeniem wypierdelony na ziemię.
kaka95 wrote:nie warto o tym dyskutować (wiem że nie którym może się podobać i zaczną wymyślać steki powodów, że tak nie jest - ale tak JEST - bo ma się coś, za co się nie zapłaciło - i nie ważne czy to gra czy kradzione Audi - to jest taka sama kradzież
To nie jest taka sama kradzież. Chyba że mówimy o kradzieży Audi a w zasadzie samej karoserii bez kół, silnika i wnętrza.
ModernWarfare2 wrote:w Beta2 będzie nowy klucz więc żąden Zlatko czy tam Lamot xd nie będzie działac
Nie ten to inny się znajdzie.
Areen wrote:
Artx wrote:Nie będzie nowego, bo ci co kupili cały czas mogą używać swojego...
Jussi zablokuje klucz Zlatko więc sobie nie pogracie.
Będzie inny, zawsze tak jest.
Ski_Jumper wrote:Ja raczej będę lotnikiem :)
Gdy wieje pod narty w grze online wygrywam prawie zawsze :), w plecy już tak świetnie nie jest więc chyba dobrze czuję wiatr ;)
Jak jest wiatr pod narty to każdy potrafi lecieć daleko.
nexen84 wrote:czy naprawdę warto piracić DSJ4? Przecież pierwsza Beta poza graniem w więcej niż 2 osoby/drużyny, to właściwie to samo co wersja odblokowana. Tutaj nie ma dodatkowych trybów fabularnych itp. żeby poznać "coś więcej" - to coś więcej to tylko i wyłącznie klikniecie, podwójne klikniecie, przesuwanie na dół, kliknięcie. Cała gra się w tym zamyka. .
Ta ale nie można zapisywać WorldCup, powtórek chyba też nie, nie ma tryby TeamCup. O piraceniu/kradzieży DSJ można mówić w przypadku wersji pełnej a nie testowej. Zresztą dziwię się Jussiemu bo jak w becie 2 będą 4 skocznie a mamut i coś tam jeszcze będzie niedostępny bez klucza to bez sensu. Jak bym dał potestować za darmo, żeby jak najwięcej ludzi mogło to sprawdzić i wydać swoje opinie a tak to jedna dziesiąta kupi, trzy dziesiąte ma klucz a reszta spiraci. Tak to jest.
.slander.86 wrote: mi np. gorzej skakać w Lahti (jakoś nie mogę jej 'wyczuć'), a lepiej w Lahti.
banan1232 wrote: To tak jak u mnie, nie umiem skakać w Lillehamer, a w Lillehamer mi sie o wiele lepiej skacze :D
Masło maślane z masłem maślanym.
Devilt2

Post by Devilt2 »

najlepiej by było jakby dany klucz działam na max. 3 IP, które by się podawało przy płaceniu.
Mistrz

Post by Mistrz »

Devilt2 wrote:najlepiej by było jakby dany klucz działam na max. 3 IP, które by się podawało przy płaceniu.
IP jest zmienne
Ascot

Post by Ascot »

Du das beste mir ist passiert sein :P
Devilt2

Post by Devilt2 »

Mistrz wrote:
Devilt2 wrote:najlepiej by było jakby dany klucz działam na max. 3 IP, które by się podawało przy płaceniu.
IP jest zmienne
to by się podawało o zmianie IP
kitrak

Post by kitrak »

Ja mam zmienne, na dodatek gram regularnie z trzech różnych miejsc, więc nie byłoby to dobre.
Tue

Post by Tue »

Koperta już poszła, jestem teraz ciekaw ile będzie trzeba czekać na klucz ;) Ktoś już wysyłał kopertą pieniądze i wie ile się czeka? ;)
Locked