Dragorwyin wrote:Uwaga !
Ta informacja jest tylko dla "polaczków", którzy ciągle mają problem ze zrozumieniem tego co się do nich mówi.
Przestańce psuć opinię o Polakach, którzy i tak już na tym forum mają ją niezbyt ciekawą.
Wkurzacie wszystkich tym, że spamicie na tym forum w anglojęzycznych tematach w języku polskim. Jeśli nie macie chociaż odrobiny wiedzy o angielskim, to te forum nie jest dla was. Macie ten temat i to powinno wam wystarczyć, chociaż nie widzę powodu, aby i on istniał. I przestańce pisać posty w obu językach, bo to też jest żenujące, a takimi postami dajecie jasny znak ludziom z zagranicy, że poziom inteligencji Polaków na tym forum jest poniżej krytyki.
---
Jeśli komuś mój komentarz się nie podoba, mam to gdzieś i zatrzymajcie sobie opinie na mój temat dla siebie bo i tak je zignoruje. (nie chciałem nikogo urazić, ale taka prawda).
Jestem tutaj już od dłuższego czasu, gram online od 3 lat, i nigdy nie spotkałem się z jakimiś podtekstami, co do Polaków, wręcz przeciwnie, obecnie szum powstał przy wyjściu 4, dużo nowych użytkowników robi z tego powodu niepotrzebny szum, powód może jest taki ze tak naprawdę mało, co wiecie o dsjocie? no i niepotrzebnie, co niektórzy się wypowiadają, zresztą posty typu twoich są tez nie na miejscu, nie wystarczy mieć dsjota u siebie w kompie, rozmawiać po angielski, żeby się tutaj wypowiadać?. Zresztą jakbyś zauważył są tez na forum działy specjalnie dla Polaków Finów, Norwegów czy Niemców, od paru lat, i nikt nigdy z tego powodu nie robił problemu, forum jest po to żeby każdy mógł się wypowiedzieć na temat gry. Ale i tak stwierdzam ze trochę nie taktowne jest to ze większość ludzi, którzy wcześniej się nie angażowali w życie dsjota, przy wyjściu 4 stali się znawcami i sugerują własne pomysły, co do gry, z która tak naprawdę wcześniej nie mieli prawdziwej styczności.