cannot send my records to mediamond

Bugs in DSJ4.
Post Reply
dullek
Posts: 36
Joined: 14 Nov 2008, 21:17

cannot send my records to mediamond

Post by dullek »

cannot send my records to mediamond any more since a few days.
tried several times within the last days. de-activated firewall also, but didn't help. what else can it be?
dullek
Posts: 36
Joined: 14 Nov 2008, 21:17

Re: cannot send my records to mediamond

Post by dullek »

hello, anyone out here?

error has still not disappared...
dullek
Posts: 36
Joined: 14 Nov 2008, 21:17

Re: cannot send my records to mediamond

Post by dullek »

of course. I already have my (older) hill records on the site, so it worked in the past, but not any more now.
Maciejo-96
Posts: 1620
Joined: 17 Aug 2012, 13:34
Contact:

Re: cannot send my records to mediamond

Post by Maciejo-96 »

Maybe try to check settings in your router.
Join me on my Twitch streams:
https://www.twitch.tv/manuzieg
Jussi Koskela
Site Admin
Site Admin
Posts: 3176
Joined: 22 Jan 2007, 14:42
Location: Finland
Contact:

Re: cannot send my records to mediamond

Post by Jussi Koskela »

What error message do you get?
dullek
Posts: 36
Joined: 14 Nov 2008, 21:17

Re: cannot send my records to mediamond

Post by dullek »

Jussi Koskela wrote:What error message do you get?
Submission of hill records failed. Try again later. (translated from German by me)
Jussi Koskela
Site Admin
Site Admin
Posts: 3176
Joined: 22 Jan 2007, 14:42
Location: Finland
Contact:

Re: cannot send my records to mediamond

Post by Jussi Koskela »

I found the problem. You are using an old version (1.5) and the server gave wrong error code. It should have asked you to update the game.
You will be able to send your hill records again after installing the latest version of DSJ4 from http://www.mediamond.fi/dsj4/downloads/
dullek
Posts: 36
Joined: 14 Nov 2008, 21:17

Re: cannot send my records to mediamond

Post by dullek »

Thanks!

Now I got my first record points ever (for Bischofshofen 78m) :D
Post Reply