World Cup

General discussion about DSJ4.
Post Reply
jankowal123
Posts: 1
Joined: 18 Jan 2021, 13:45

World Cup

Post by jankowal123 »

Is it possible to change the hills during the world cup already in progress?
Jussi Koskela
Site Admin
Site Admin
Posts: 3177
Joined: 22 Jan 2007, 14:42
Location: Finland
Contact:

Re: World Cup

Post by Jussi Koskela »

That's not possible.
Austrian_Skijumpfan_94
Posts: 707
Joined: 28 Mar 2011, 11:18
Location: Austria

Re: World Cup

Post by Austrian_Skijumpfan_94 »

Jussi Koskela wrote:That's not possible.
It is possible (for costum hills at least) if you name another hill exactly like the one you chose :)
I did it with Innsbruck, got a preview version and changed the hill when it came out :)
EgyLynx
Posts: 425
Joined: 02 Apr 2009, 21:38
Location: Finish "Manse"

Re: World Cup

Post by EgyLynx »

Austrian_Skijumpfan_94 wrote:
Jussi Koskela wrote:That's not possible.
It is possible (for costum hills at least) if you name another hill exactly like the one you chose :)
I did it with Innsbruck, got a preview version and changed the hill when it came out :)
Well... it question is playing cup, answer is no, only NEXT cup can do that... so restart :( .
...Selection in progress...
Post Reply