Ongelmaa kameran kanssa

Technical support for DSJ4.
Post Reply
arto
Posts: 3
Joined: 04 Mar 2012, 21:31

Ongelmaa kameran kanssa

Post by arto »

F2 kameralla pelaan ja joka toisessa hypyssä ilmalennon aikana kuvakulma heiluu suunnilleen samalla tavalla, kuin painaisi ctrl + liikuttaisi hiirtä vauhdinoton aikana.
Zmaster
Moderator
Posts: 774
Joined: 08 Feb 2011, 11:20

Re: Ongelmaa kameran kanssa

Post by Zmaster »

arto wrote:F2 kameralla pelaan ja joka toisessa hypyssä ilmalennon aikana kuvakulma heiluu suunnilleen samalla tavalla, kuin painaisi ctrl + liikuttaisi hiirtä vauhdinoton aikana.
I am jumping with F2 and every other jump the screen moves almost like pressing ctrl and moving mouse. This happens during inrun.


I can't think anything but checking your keyboard. In example if someone has poured sticky liquid on it(definetly NOT speaking from experience *cough*).
Tarkista onko näppäimistöllä jotain painamassa ctrllia, tai osuuko se johonkin pöydänkulmaan. Tai onko näppäimistölle joskus kaatunut jotain nestettä? Vaikuttaa kovasti mekaaniselta vialta, kun harva ohjelma satunnaisesti koskettelee ctrllia.
Image
That's gotta hurt.
arto
Posts: 3
Joined: 04 Mar 2012, 21:31

Re: Ongelmaa kameran kanssa

Post by arto »

Ei vaan oon kokeillu painaa ctrl ilmalennon aikanakin ja ei se kamera siitä mihinkään liiku. Paitsi jos ctrl painaa vauhdinoton aikana niin sillon kamera liikkuu.
Post Reply